Egy olasz kisvárosban bevezették a kutyabarát, néma tűzijátékot!

Akinek van kutyája vagy más kisállata, rettegve várja a szilveszteri, augusztus 20-i tűzijátékos időszakot. A hanghatásoktól az állatok annyira meg tudnak rémülni, hogy ha nincs lehetőség a bezárásukra, kiszökve több kilométerre is elfuthatnak, rosszabb esetben balesetek elszenvedői is lehetnek. Persze a becsukott állatokkal sem könnyű, folyamatosan nyugtatni kell őket, velük lenni. És ezek csak azok az alkalmak, amiket tudnak a gazdik előre, de például egy szülinapi buli alkalmával fellőtt rakéták teljesen váratlanul érnek mindenkit és hamar megtörténhet a baj.

Van viszont megoldás, méghozzá olyan, ami a kutyákat sem riasztja halálra, de közben az emberek szórakozása is megmarad. Létezik néma (vagy legalábbbis halk) tűzijáték, egy olasz kisvárosban, Parmában már csak ilyet engedélyeznek.

A csendes tűzijáték megalkotása az olasz pirotechnikai cég, a Setti Fireworks nevéhez fűződik. Különlegessége, hogy míg látványban tökéletesen visszaadja a hagyományos tűzijáték élményét, addig semmiféle zajjal nem jár. A cég a rendezvények típusához és hangulatához illően tervezi meg termékeit.

Egyre több helyen lehet már vásárolni csendes tűzijátékot, aki ebben szeretne gyönyörködni, vegye figyelembe a félős állatokat és ezt a fajtát válassza! Persze még jobb lenne, ha a hangos változatát egyáltalán nem lehetne kapni…

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

71

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

21

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

1

A Egy olasz kisvárosban bevezették a kutyabarát, néma tűzijátékot! bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk