Majdnem belehalt a kutyus abba, hogy megivott egy üveg tojáslikőrt

Egy brit kutya kis híján belehalt abba, hogy megivott egy üveg tojáslikőrt. A Bella nevű németjuhász karácsonykor rúgott be az alkoholtól. –írja a Daily Mail.

A kutyust gazdája, Rachel Day egyedül hagyta a lakásban, akkor találta meg az üveget, amit ki is ivott. Mire a Londonban élő nő hazajött, azt vette észre, hogy a kutya alig tud járni és botladozik a lakásban.

Ezután látta meg az összetört üveg tojáslikőrt és rájött mit művelt a kutya.

Az eb lelökte a pultról az alkoholos üveget, majd a kiömlő likőrt mind felnyalta a padlóról. A végén a kórházban kötött ki.

Csak másfél órára hagytam el a lakást, és már nagyon vártam, hogy ihassak egy kis tojáslikőrt. Aztán amikor a törött üveget és a botladozó kutyát láttam, akkor tudtam, hogy baj van”. –mondta el a nő a brit lapnak.

A kutya a 17 százalékos alkoholtól teljesen padlóra került, ezért orvoshoz kellett vinni. A kórházban pedig gyomormosást és infúziót kapott, az orvosok szerint ha később kerül be, akár maradandó károsodásai lehetettek volna, sőt meg is halhatott volna.

Bella nagyon felnőtt módjára viselkedett, másnap reggel kicsit ugyan kótyagos volt, de méltósággal viselte butaságának következményeit. Valószínűleg ő is ünnepi hangulatba szeretett volna kerülni, de ezek után szerintem kétszer is meggondolja, hogy mibe üti a nyelvét. És persze én is jobban odafigyelek arra, hol tárolom az italokat”. – mondta a kínos eset után a kutya gazdája megkönnyebbülve.

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

12

Vicces
Vicces

1

Imádom
Imádom

3

Szomorú
Szomorú

31

Dűhítő
Dűhítő

4

Hűha
Hűha

9

A Majdnem belehalt a kutyus abba, hogy megivott egy üveg tojáslikőrt bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk