Csoda történt az ürömi menhelyen a kutyussal, mely éveken át utálta világot

Szívbemarkoló történetet osztott meg az Ürömi Állatotthon Daisyről, a mackós külsejű kutyusról.

Daisy, a nagy termetű kutyus két éve került az Ürömi Állatotthonba, miután gazdái külföldre költöztek és nem vitték magukkal.

Daisy (Fotó: Ürömi Állatotthon)

Ám hiába tett meg mindent az állatmenhely, Daisy bezárkózott, utálta az egész világot. Lassan, hónapok alatt aztán az egyik önkéntest, Janit és az állatotthon vezetőjének fiát, Ricsit megszerette, a többieket pedig szép lassan elfogadta. A fiúk hetente többször is bementek hozzá a kennelbe és – tiszteletben tartva a kutya határait – 10-15 percet töltöttek vele.

Múlt hétvégén azonban csoda történt Daisyvel.

„Ezen a hétvégén a falak, amiket Daisy fájdalmában saját maga köré épített, leomlottak! Mikor vasárnap Ricsi bement hozzá, a kutya jelezte, hogy két kennelben töltött év után szeretne kijönni sétálni. Daisy pórázzal a nyakában, érdeklődve nézett körül a menhelyen. Számunkra ezek a csodák! Valóságos, hétköznapi mesék, amik kitartásról, barátságról, szeretetről, önzetlenségről szólnak. Büszkék vagyunk a munkatársainkra, az önkénteseinkre, a kutyáinkra!” – áll az Ürömi Állatotthon bejegyzésében.

A jó hír az, hogy Daisy már jobban van és elkezdett nyitni az emberek felé. Ezért, aki úgy érzi, jó gazdája lenne a gyönyörű kutyusnak, az akár örökbe is fogadhatja.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

785

Vicces
Vicces

1

Imádom
Imádom

609

Szomorú
Szomorú

61

Dűhítő
Dűhítő

5

Hűha
Hűha

10

A Csoda történt az ürömi menhelyen a kutyussal, mely éveken át utálta világot bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk