A diótörő balett sztárja lett egy sorsára hagyott kutya

Egy virginiai állatmenhely szerint Lunát egy helyi parkban, egy oszlophoz kötözve hagyták ott volt gazdái, akik korábban éheztethették és elhanyagolhatták az ebet. Az állatvédők nevember végén találtak rá a kutyára, „borzasztó állapotban” szállítottak orvoshoz – írja a People magazin.

„Felfoghatatlan, hogy így magára hagyták, különösen ilyen rettenetes állapotban, de minden tőlünk telhetőt megteszünk a gyógyulása érdekében. Döbbenetesen sovány, és a szervezete súlyos Lyme-kórral küzd, ami a veséit is megtámadta. Állapota kritikus, bármelyik pillanatban rosszabba fordulhat. Állatorvosaink folyamatos infúzióra állították, hogy segítsék veseműködését, emellett antiobiotikumokat is kap” – nyilatkozta akkor az Angels of Assisi menhely közösségi oldalán.

Luna kezdeti diagnózisa nem volt a legreménykeltőbb, ám ő megmutatta, hogy egy igazi harcos. A menhelyhez kerülve néhány nap alatt visszaszerezte erejét és életkedvét. Állapota napról napra javult.

„Most az a cél, hogy megerősödjön és felszedjen egy kis súlyt. Amint ez bekövetkezik, egy komoly műtéten kell majd átesnie: az oldaláról fognak eltávolítani egy tumort, egyidejűleg elvégzik az ivartalanítást is. Nagyon izgatottak vagyunk, mivel nemsokára ideiglenes befogadóhoz költözhet, ahol tovább gyógyulhat” – nyilatkozta Lunáról a menhely.

A fekete-fehér pitbull szívbemarkoló története és megnyerő személyisége rengeteg embert elvarázsolt, és egy kutyabarát balett-társulathoz is eljutott. A művészek úgy döntöttek, felkarolják a sokat szenvedett ebet. Meghívták Lunát, hogy lépjen fel velük együtt a méltán népszerű Diótörő előadásaikon.

Lunát minden alkalommal ujjongással fogadták a nézők, amikor megjelent ünnepi ruhájában a színpadon. Előadótársai szerint a kutya nagyszerű munkát végzett és látszott rajta, hogy imádja a színpadot és a neki szánt figyelmet.

A három napos Diótörő előadássorozat után Lunát befogadta egy család, ahol szeretetben és megbecsülésben folytathatja gyógyulását.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

1

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

3

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A A diótörő balett sztárja lett egy sorsára hagyott kutya bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk