Így reagál a háborút megjárt, depressziós katona, amikor kiskutyát kap ajándékba!

Így reagál egy háborút megjárt, lelkileg megviselt katona, ha kiskutyát kap ajándékba!

Három évvel ezelőtt Peter Coukoulishazatért az amerikai seregből a floridai Tallahassee-i otthonába. Azonban a legtöbb, háborús övezetet megjáró katona nem tud egykönnyen visszarázódni a civil életbe, nem kapja a helyét, és felüti a fejét a poszttraumatikus stressz szindróma, ilyenkor az egyén ingerlékenyé, idegesség, depresszióssá válik, elszigetelődik a környezetétől, és szinte mindig a múltban él.

Peter édesanyja látva fia egyre rosszabbodó állapotát, úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép, ezért titokba vett egy cuki beagle kutyakölyköt. Peter pár héttel karácsony előtt már megkapta a legtündéribb ajándékát, és ahogyan a videóban is látni, máris megnyílt a lelke, és sírni kezdett az aranyos kétlábú átölelése után.

“A kutyus máris megváltoztatta Peter életét, hiszen boldoggá tette a fiamat, aki már 3 éve küzd magával” – nyilatkozta a férfi édesanyja, Dena a Caters News Agency-nek.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

9

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

32

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

1

A Így reagál a háborút megjárt, depressziós katona, amikor kiskutyát kap ajándékba! bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk