Igazi karácsonyi csoda: áprilisban veszett nyoma, szenteste került elő a kutyus – több ezer kilométerre otthonától

Számtalan film szól arról, hogy bizony a tél ezen időszakában igenis bármi megtörténhet, a csoda pedig ott vár minket minden utcasarkon. Azonban akad pár olyan valós esemény, ami minden forgatókönyvnél hihetetlenebb – ezekből a valós karácsonyi csodákból szemezgettünk idén is.

Alighanem Daisy, a kis rat terrier kutyus is szerepet kaphatna az Úton hazafelé című állatos-vándorlós film valamelyik epizódjában: a kistestű eb ugyanis filmbe illő távot tett meg pár hónap leforgása alatt.

Az eb 2006 tavaszán tűnt el coloradói otthonából, gazdája, Vonda Lundstrom pedig egy darabig azt hitte, csak elcsatangolt – ám hamarosan hazatér. Azonban ahogy teltek-múltak a napok, a kutya csak nem került elő – az asszony pedig kezdte feladni a reményt, hogy valaha is viszontláthatja a család kis kedvencét.

Daisyt végül jó pár hónap elteltével, épp szenteste szúrta ki egy Tracie Crass nevű asszony – csakhogy több mint kétezer kilométerrel odébb, a tennessee-beli Knoxville-ben. A mai napig rejtély, hogy kerülhetett az eb ilyen távolra otthonról. Ellopták? Elkóborolt? Végigküzdötte magát gyakorlatilag a fél kontinensen? Vagy felkapaszkodott valamilyen járatra? A megtett távolságot jól mutatja, hogy a Daisy-t megtaláló asszony végül repülővel küldte haza karácsonykor az ebet a gazdájához.

Üröm az örömben, hogy szegény Daisy, amire hazaért, már egy idegen kutya fogadta otthon: gazdája ugyanis lemondott arról, hogy valaha is előkerül, így magához vett egy másik rat terriert, Elsie-t.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

93

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

42

Szomorú
Szomorú

7

Dűhítő
Dűhítő

2

Hűha
Hűha

8

A Igazi karácsonyi csoda: áprilisban veszett nyoma, szenteste került elő a kutyus – több ezer kilométerre otthonától bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk