Ez a fiatal kutyakozmetikus úgy döntött kóbor kutyákat kezel a karácsonyi ünnepek alatt ingyen

Az év vége mindig egy különleges időszak a számunkra. Egyrészt azért, mert ilyenkor szeretteinkkel vagyunk másrészt igyekszünk időt szentelni azoknak is, akiknek nagy szükségük van rá.

A fiatal hölgy Maud is így gondolkodott. A Belgiumban, Namurban élő kutyakozmetikus lány, aki az állatok és az emberek nagy barátja, úgy döntött az év vége felé az ünnepek alkalmából ingyen fogja kezelni az állatokat.

 

Ahelyett, hogy otthon maradnék, felajánlom szolgáltatásaimat azoknak, akik ezt általában nem engedhetik meg maguknak, mondta Maud az RTL Info-nak.

Az ünnepek alatt igazán csak magunkkal vagyunk elfoglalva. Elmegyünk vacsorázni, ünnepelünk, ajándékokat veszünk egymásnak és elfelejtkezünk azokról, akiknek nincs semmijük. Egyszerű dolog az, amit én felajánlok és egy szép gesztus is egyben.

A lányt a családja is segíti akik gyakran visznek ételt a hajléktalanoknak.

Emelie Legran a Relais Sante Namur egyik nővére elmondja, milyen fontos a gazdi és az állat közötti kapcsolat, hiszen ez gyakran az egyetlen kontaktus mindkettőjük számára. Maud kezdeményezése is nagyon szép hiszen erősíti a gazdi és a kutyája közötti kapcsolatot.

A fiatal lány a saját kis teherautójában utazik különböző helyekre és így nyújt segítséget.

Ha kutyát vásárolunk, tudjuk hogy mennyi költségünk lesz majd. Most én segítek az embereken és ez a szolgáltatás ingyenes.

Vannak olyan kutyakozmetikusok is, akik a menhelyekre mennek el és ott nyírják meg az állatokat. Ez is nagy segítség, hiszen az állatok így jobban fogják érezni magukat.

Ezek a kezdeményezések igen nemes cselekedetek, hiszen napjainkban sokat fogyasztunk és elfelejtjük megosztani azt, amink van. Nagyon jó, hogy vannak olyan emberek, akik ezt észreveszik és tevékenységükkel segítik a kevésbé tehetős vagy nincstelen embereket és állatokat.

Ha tetszett ez a történet, kérjük oszd ezt meg másokkal, hogy ők is olvashassanak a jótékony emberekről.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

0

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

1

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A Ez a fiatal kutyakozmetikus úgy döntött kóbor kutyákat kezel a karácsonyi ünnepek alatt ingyen bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk