Ennek a 6 éves kisfiúnak már több mint 1000 kutya hálás

Roman McConn még csak hét éves, de több, mint 1000 kutyát mentett meg a sintértől az Egyesült Államokban. Édesanyja, a 36 éves Jennifer McConn elmondta, hogy a kisfiú négy éves volt, amikor az az ötlete támadt, hogy szülinapjára nem ajándékot, hanem pénzt kér, hogy meg tudja menteni az állatokat. Mivel az anya a helyi kutyamenhelyen önkénteskedett, a jó példát látva kisfiának fantasztikus ötlete támadt. Létrehozták a Szabadságút nevű projektet, ami szó szerint összeköti a nem kívánt és elhagyott kutyákat az örökbefogadásra nyitott gazdikkal, családokkal. A programnak nagyon fontos része, hogy a kutyák és új gazdáik között jó kapcsolatot alakítsanak ki.

Egy videót is készítettek, hogy a kutyák megmentését segítsék vele. Miután a család Washingtonba költözött, Jennifer azzal viccelt, építeni kellene egy földalattit, amivel a megmentett kutyákat könnyen lehet szállítani a két város között. Felismerték, hogy a kutyáknak jobb dolguk van Washingtonban, mint Texasban. Ezt követően anya és fia 2015 júliusában mentette meg az első kutyát a síntértől. Majd 2016-ban 31 kutyát vittek Texasból Washingtonba. Ezután havonta több, mint 50 kölyökkutya életét mentették meg. Roman álma egy állandó otthon megteremtése a kutyák számára.

A kisfiú a következőt nyilatkozta az insideedition-nek: – Boldoggá tesz, hogy megmenthetem ezeket a kutyákat és szerintem ez az összes kutyát is boldoggá teszi.

Anya és fia sok pozitív visszajelzést kapnak, mindketten nagy örömüket lelik a segítésben.

A család nemrégen délre, a Georgia államban található Augusta városba költözött, hogy a küldetésüket tovább folytathassák.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

37

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

44

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A Ennek a 6 éves kisfiúnak már több mint 1000 kutya hálás bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk