Olyan híres lett Szimat, az orr nélküli kutya, hogy már több mint 200-an akarják örökbefogadni

Minden eddiginél jobb esélye van annak, hogy megfelelő otthonra találjon Szimat, a kalandos életű amerikai kóborkutya-híresség. Szimat azután lett ismert, hogy egy floridai kutyamenhely fotókat osztott meg róla, miután azt gondolták, hogy nem lesz könnyű gazdit találni neki.

Az apró termetű Szimat ugyanis a Puerto Rico utcáin töltött, kalandos ifjúsága során elvesztette az orrát, miután megtámadta egy csapat sokkal nagyobb kutya.

Szimatnak akkor volt először óriási mázlija, amikor a támadás után pont a Rabito Kontento, vagyis Vidák Farkak nevű kutyamentő szervezet aktivistái találtak rá. A kiskutya olyan súlyos állapotban volt, hogy három műtétre is szüksége volt. Ezek utén egy floridai családnál helyezték el, akik szerették ugyan, de akiktől állandóan megszökött. Így került megint menhelyre, hogy a megjelent fotók után országosan ismertté váljon.

A menhely karácsony után bejelentette, hogy kétszáznál több potenciális gazda jelentkezett be Szimatért, így gondos mérlegelés után most már valószínűleg megtalálják neki az ideális otthont, ahonnan le sem tud lépni olyan könnyen.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

37

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

94

Szomorú
Szomorú

5

Dűhítő
Dűhítő

1

Hűha
Hűha

1

A Olyan híres lett Szimat, az orr nélküli kutya, hogy már több mint 200-an akarják örökbefogadni bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk