Túlélte a kutya, hogy egy 30 centis husáng felnyársalta

Rosie, a labrador szerencsésen túlélte azt, hogy egy 30 centi hosszú, földből kiálló husáng szúrodott a testébe.

A kutya gazdáival, Eileen Brown-nal és Pete Emerton-nal sétált, amikor labdája után vetette magát.

Ms Brown elmondása szerint: „Rosie elvesztette szem elől a labdáját, amelyet eldobtunk neki. Viszont felfedezett egy husángot, ami 45°-os szögben állt ki a földből és lecsapott rá.”
„Azonnal észrevettem, hogy felnyársalta a husáng, futottam hozzá, ahogy bírtam, és kitéptem a husángot a földből, hogy kiszabadítsam őt.”
30 percbe tellett a párnak, hogy autójukkal Hull-ba érjenek az állatorvoshoz.
Paul Atkinson, az állatorvos elmondta: „Elaltattuk Rosie-t, így tudtunk róla röntgenfelvételt készíteni.

A husáng a nyelve alá szúródott, le egészen a nyakáig. Azonnal megoperáltuk őt, hogy eltávolíthassuk a husángot, amely egy láb hosszú volt, és bevarrjuk a sebet a nyelve alatt. Rosie-nak óriási szerencséje volt, mert akár olyan izma is sérülhetett volna, amely a nyelésért felel, és lehettek volna komplikációi is, vagy a szilánkok fertőzést okozhattak volna. Két napig benntartottuk őt megfigyelésen, és kapott antibiotikumokat, fájdalomcsillapítókat. Elképesztő gyorsan felépült.”
Ms Brown (62) elmondta: „Nem tudok eléggé hálát adni az orvosoknak. Egy egész csoport állt azonnal a rendelkezésünkre, és óráról órára tájékoztattak Rosie állapotáról.” Hozzá tette még: „Ez az incidens nagyon megrázta Rosie-t, de ránk támaszkodhat. Nagyon megérintett minket is, nem tudom elképzelni az életünket nélküle.”

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

22

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

28

Szomorú
Szomorú

9

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

11

A Túlélte a kutya, hogy egy 30 centis husáng felnyársalta bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk