Pitbullok marcangoltak össze egy holládi férfit

Megtámadott egy férfit két pitbull kutya Holládon Fő utcán hétfőn délután.

Tordai Judit a sérült férfi testvére elmondta: telefonon hívták fel, hogy bátyját két állat összemarcangolta és azonnal siessen a helyszínre. – Rohantam a Fő utcára, ahol próbálták leszedni a kutyákat róla a szomszédok – mondta az asszony. Hiába dudáltak az arrajárók, az állatok nem akarták elengedni, csontig lerágták a húst a lábáról, kezéről – mondta elelcsukló hangon.
Hozzátette: már nem először szabadultak ki az ebek és korábban a kecskéjüket is széttépték már.

A holládi asszony megjegyezte: a buszmegállótól sok gyerek is közlekedik erre. Többen félnek attól, hogy rájuk is támadhatnak a kutyák. – A testvéremet egy hete műtötték daganattal, a mentősök azt mondták, nagyon súlyosak a sérülései és a kaposvári kórház sürgősségi osztályára szállították – tette hozzá a családtag. Tordai Judit elmondta: bátyját jelenleg műtik a Kaposi Mór Oktató Kórházban.

Megkeresésünkre a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Orbán Zoltán megerősítette: délután fél négykor kutyatámadás történt Holládon. Az ebek gazdáját előállították és kihallgatása folyamatban van. A Rendőrség későbbre ígért részletes tájékoztatást az ügyben.

eredeti cikk

About Post Author