A kutya és a baba mindent együtt csinálnak

A korábban bántalmazott kutyus még a mai napig is tart egy kicsit az emberektől, de örökbefogadóinak kisbabájával rögtön összebarátkozott és azóta mindent együtt csinálnak.

A kutyát, Nora-nak hívják, korábbi gazdája sokszor megverte, bántalmazta, éheztette. A kutya tulajdonosa azt mesélte, hogy hét évvel ezelőtt fogadták be Norát, amikor még nem voltak gyerekeik. A gazdik már akkor tudták, hogy mindazon szörnyűségek ellenére, amit a kutyus átélt, remek családi kedvenc lesz belőle. Azóta beigazolódott ez az állítás, hiszen időközben 3 gyermekük is született, vannak más állataik is (kutyák, macskák), Nora mindenkivel jól kijön.

Nora rendkívül szoros kapcsolatot ápol a család legkisebb tagjával, Archie-val, szinte elválaszthatatlan barátok. Archie egy nagyon nyugodt baba, és emiatt remek párost alkot a szelíd és türelmes kutyával. Egy olyan kutyus, mint Nora, akit ilyen sokat bántottak, minden új dologtól félhet egy kicsit, de Archietól sosem ijedt meg, rögtön nagyon megkedvelte.

A duó elválaszthatatlan: ha Archie fürdik, akkor Nora ott várja, hogy barátja kijöjjön a kádból. Barátságukról jobbnál jobb képek készülnek, amik az Instagram-on megtalálhatóak, már 100 ezer követőjük van.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

45

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

157

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A A kutya és a baba mindent együtt csinálnak bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk