Szomorú kaland után újra együtt a különleges kutyapár

Két virginiai menhelyi kutya megható története ültette az internetezőket érzelmi hullámvasútra: OJ, a 12 éves tacskó és társa, a 6 év pitbull, Blue Dozer nagyon kötődnek egymáshoz, a fiatalabbik kutya nélkül az idősebbik egyedül szinte képtelen lenne boldogulni. A tacskó ugyanis nem lát, így Blue Dozer amellett, hogy társként, segítőként is mellette van. Az elválaszthatatlan kutyusok azután kötöttek ki a menhelyen, hogy az előző gazdájuk az utcára került, és már nem tudott értük felelősséget vállalni. A pitbullt 4 éve fogadta tacskója mellé a nő, akinek le kellett mondani kedvenceiről.

A szokatlan párosnak ezután – csakis együtt – új családot kerestek, és találtak is. Arra azonban senki nem volt felkészülve, hogy a nő, aki magához vette a kutyákat, csak Blue Dozert akarja, és ezzel újabb csavart visz a barátok történetébe. Két nappal később 100 mérföldnyire, Stauntonban találtak rá az út mellett kóborló tacskóra. A szerencsétlen kutyát azonnal a helyi menhelyre vitték, ahol a chipje alapján sikerült azonosítani, és kideríteni a történetét.

Amikor a menhely munkatársai felvették a kapcsolatot a pitbull magánál tartó nővel, elmondta, hogy szeretné megtartani a kutyát, de a másikat nem. Mivel a két állat élete szorosan összefonódott, próbálták meggyőzni, hogy engedje vissza barátjához Blue Dozert, de a nő nem engedett. A neten óriási felháborodás fogadta a történteket, és több száz levelet kapott a kutya új tulaja, így végül megenyhült, és visszaadta a pitbullt.

OJ és Blue Dozer így újra együtt lehetnek, hála a Richmond állatbarát szervezetnek.

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

81

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

57

Szomorú
Szomorú

10

Dűhítő
Dűhítő

6

Hűha
Hűha

1

A Szomorú kaland után újra együtt a különleges kutyapár bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk