Szó szerint halálra rémült a hangos tűzijátéktól egy kutya

Olvasási idő:1 Perc, 16 Másodperc

Szerencsétlen eb előbb futásnak eredt, majd összeesett a fürdőszobában.

Múlt pénteken tartották Nagy-Britanniában a Bonfire Night nevű ünnepséget, amelynek során előkerültek a tűzijátékok, így garantáltan nem volt állatbarát ünnep. Judith és Malcolm Watson kutyája, Dexter ennek lett az áldozata.

A család kiskedvence egy hangos robbanásra riadt fel péntek este a teessidei otthonában, őrült mód rohanni kezdett, majd összeesett a fürdőszobában.

“Azt hittem, hogy csak reszketve elbújt, azonban mikor benyitottam, láttam, hogy a földön hever. Fogalmam sincs pontosan, hogy hol van a kutyák szíve, de elkezdtem nyomni a mellkasát és még a szájába is fújtam, de olyan gyorsan történt minden, és semmit sem tehettem érte. Ekkor jöttem rá, hogy elment” – mesélte Judith a Teesside Live-nak.

A nő továbbá elárulta, hogy nagyon szerették Dextert, aki mindig átsétált a 67 éves Malcolmmal a közeli boltba, ahol aztán kolbásszal kedveskedtek neki.

“Sikítottam és kiabáltam Dexter nevét újra és újra. Magamhoz öleltem, majd hosszú ideig csak sírtam. Közben hallottam kintről a tűzijátékot és úgy éreztem, hogy legszívesebben megütnék valamit. Az emberek nagyon élvezték Dexter társaságát, de ez most mindenki életét megváltoztatta, hisz meghalt. Még sok ideje lett volna hátra, nagyon értelmetlen és igazságtalan ez a tragédia” – folytatta Judith.

A kutya imádta a pár kétéves unokáját, Liliah-Maet, aki Dextert a legjobb barátjának tekintette. Judith elárulta, hogy a kislány képtelen megérteni, hogy kiskedvence nincs többé, többször kérdezi, hogy merre van a kutyus.

A nő a közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt, amelyben arról ír, hogy már intézi a temetést kutyájának, és sürgeti a tűzijátékok azonnali betiltását.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
2


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Szó szerint halálra rémült a hangos tűzijátéktól egy kutya bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk