Megmentették a nőt, aki kutyájával 12 napot töltött a semmi közepén Ausztráliában

Élve sikerült megmentenie az ausztrál hatóságoknak egy nőt, aki 12 napon keresztül várt segítségre az ország egy elhagyatott részén. Az 52 éves Tamra McBeath-Riley két barátjával és a kutyájával indult egy kis délutáni autókázásra Alice Springsből november 19-én, autójuk azonban elakadt egy folyómederben – írja a BBC.

Alice Springs Ausztrália közepén fekszik, azon a területen, amit az ausztrálok csak Outbacknek hívnak, szabad fordításban ez kb. Isten háta mögötti vidéket jelent. Az outback nagyjából Ausztrália 85 százalékát teszi ki, és azért veszélyes, mert szinte teljesen lakatlan, vad, forró vidék. Ausztrália a világ 6. legnagyobb állama, a lakossága mégis akkora, mint Észak-Koreáé, és mivel az ausztrálok nagy többsége néhány partmenti nagyvárosban él, az ország belső területei nagyon-nagyon-nagyon gyéren lakottak.

Tamra McBeath-Riley és társai kb. három napig az autónál maradtak, és megpróbálták kiszabadítani a járművet, de amikor rájöttek, hogy ez nem fog menni, és már minden ételt és italt elfogyasztottak, amit az autóban találtak, a nő két társa segítségért indult. McBeath-Riley azért maradt az autónál, mert úgy gondolta, kutyája nem élne túl egy hosszú sétát. A nő az autóban talált kekszeken kívül nem evett mást, inni pedig egy közeli, sekély vízgyűjtő erősen szennyezett vizét itta, amit egy pólón szűrt át.

A mentésben résztvevők szerint a víz tényleg nagyon szennyezett volt, de legalább életben tartotta McBeath-Rileyt. A hírek arról nem szólnak, hogy a nő kutyája túlélte-e. Két utastárukat továbbra is keresik. (BBC)

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

20

Vicces
Vicces

1

Imádom
Imádom

4

Szomorú
Szomorú

61

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

12

A Megmentették a nőt, aki kutyájával 12 napot töltött a semmi közepén Ausztráliában bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk