Ilyen mikor a gyerekek először találkoznak egy pitbullal

Olvasási idő:54 Másodperc

Szegény pitbull kutyusok egy borzasztó tévedés és/vagy buta általánosítás áldozatai: a düh és az erőszak képviselőiként tartják számon őket, így sok leendő gazdi fejében fel se merül, hogy ilyen fajtájú négylábút fogadjon be a családba. Pedig a pit bullok agresszivitása pusztán városi legenda! Igaz, mint minden más fajta esetében, köztük is lehetnek veszélyes jószágok, de egy jól nevelt, szerető famíliában felnőtt példány ugyanolyan kedves és játékos, mint egy golden retiever. Ezt bizonyítja be az a videó is, amit a The Dodo oldalán találtunk. A felvételen kisgyerekek először találkoznak pit bull kutyussal, utóbbi pedig egészen máshogy reagált, mint ahogy arra a legtöbben az előítéletek alapján számítanának.

A kutya úgy viselkedett, akár egy kezesbárány. Aranyosan, érdeklődve ismerkedett a lurkókkal, de azt is hagyta nekik, hogy miután már túljutottak az első ijedtségen, simogassák, birizgálják, etessék őt. Nézzétek:

A videóban megjelenő szövegből egyébként kiderül: a gyerekekkel és a pitbullal természetesen ott voltak a szülők és egy kutyakiképző is. A feliratban arra is felhívják a figyelmet, hogy soha ne hagyjuk egyedül a lurkónkat egy kutyával anélkül, hogy előtte bemutattuk volna őket egymásnak.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
16


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Ilyen mikor a gyerekek először találkoznak egy pitbullal bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk