A kutya 11-szer megy vissza a menhelyre – a dolgozók rájönnek a szomorú igazságra

Ez a Gumby nevű 7 éves kutya története, aki a Charleston Animal Society menhelyén élt és talán az állatvilág Houdini-jének is nevezhetnénk. Nagyon jól ismerik őt a menhelyen, kicsit furcsa viselkedése miatt. Eddig 11 alkalommal tért vissza a menhelyre. 2 év alatt 7 különböző szerető családhoz került. 8 alkalommal saját maga visszaszökött a menhelyre, 3 alkalommal pedig az utcán találtak rá.

Talán furcsa azt hallani, hogy egy kutya önkéntesen megy vissza a menhelyre, hiszen a legtöbb állat inkább pont elkerülné ezt a helyet. De jó oka volt a szabadulóművésznek erre.

Gumby nagyon energikus, valószínűleg régebben vadászatokon is részt vett, mielőtt a menhelyre került. Az ott dolgozók azonnal megszerették őt s ez kölcsönös volt.

El kellett hagynia a menhelyet,mikor egy kedves család belé szeretett. A kutya azonban nem szerette őket és három nap után megszökött tőlük. Visszament a menhelyre, ahol új családot keresetek számára.

Sikerült is neki egy másik családot keresni de itt is  összesen 6 napot töltött el majd megint visszaszökött a menhelyre. Ezt több alkalommal is megismételte. Az is előfordult, hogy az utcán találtak rá és onnan vitték őt vissza a menhelyre. Egyik alkalommal pedig épp az új gazdája vitte őt vissza, hiszen hogy lehet egy kutyát megtartani, aki állandóan elszökik.

Csak egyszer fordult elő az, hogy négy hónapot is eltöltött egy családnál. Később azonban de tőlük is elszökött. Másik alkalommal csupán két hónapig volt egy családnál ahol megsérült és végül megint visszakerült a menhelyre.

Tehát ahogy olvasta, a szökés egy ismétlődő téma Gumby Király életében, s az utolsó családjától egy hónap leforgása alatt háromszor szökött meg.

Végre rájöttek a menhely dolgozói, hogy Gumby egyszerűen ott akar maradni velük a menhelyen. Ezért úgy döntöttek, megtartják a kutyát aki azóta egyszer sem szökött el onnan.

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

21

Vicces
Vicces

1

Imádom
Imádom

14

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A A kutya 11-szer megy vissza a menhelyre – a dolgozók rájönnek a szomorú igazságra bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk