A filmben szereplő emberek félnek a kutyáktól – bekötik a szemüket majd kutyakölyköket raknak az ölükbe

Olvasási idő:48 Másodperc

A kutyakedvelők számára talán  furcsán hangzik ez, de még mindig vannak olyan emberek, akik félnek a kutyáktól. Ennek a fajta félelemnek is van egy hivatalos neve:cynofobia.

A cynofóbiában szenvedő emberek gyerekkorukban valószínűleg rossz tapasztalatot gyűjtöttek a kutyákkal kapcsolatban, vagy megharapta őket egy kutya. Erre pedig azt a megoldást találták ki, hogy kerülik a kutyákat.

Természetesen sokfajta terápia létezik és az egyik megoldás az lehet, ha szembenéznek a félelmükkel.

Ez azt jelenti, hogy a fóbiában szenvedő személyt fokozatosan teszik ki félelmet keltő helyzeteknek. A cynofóbiában szenvedő személyeknél ez azt jelenti, hogy kutyákkal kell kapcsolatba kerülniük.

A lenti filmben szereplő emberekkel is ez történt. Ők mindannyian félnek a kutyáktól de azért, hogy félelmüket könnyebben legyőzhessék, kölyökkutyákat tesznek az ölükbe.

A Buzzfeed csapata Ausztráliában járt és olyan személyeket sikerült találniuk, akik féltek a kutyáktól. Mikor meglátták a kiskutyákat, mindegyikük megnyugodott és meglepődtek azon is mennyire tetszettek nekik a kölykök.

Egyszerűen képtelenség félni valakitől, aki ilyen aranyos.

Nézd meg a lenti filmben a “terápiát”.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
5


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A filmben szereplő emberek félnek a kutyáktól – bekötik a szemüket majd kutyakölyköket raknak az ölükbe bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk