Egy könnyfakasztó reklám arról, hogy egy szomorú történetnek is lehet happy end a vége!

Olvasási idő:52 Másodperc

Akiben van egy kis érzés, a következő reklámfilmtől biztosan végig fut a hideg a hátán, vagy papír zsebkendő után kell nyúlnia.

A Rodrigo Garcia Saiz által megírt és rendezett reklámfilm a szervdonor fontosságára hívja fel a figyelmet. Az emberekre hatni tudó, különleges érzéssel megáldott rendező az alábbi reklámot egy argentin máj-transzplantációs alapítvány felkérésére készítette, amelynek címe A férfi és a kutya.

Saiz a Japánban híressé vált Hachico kutya történetéből ihletődött, aki minden egyes nap, a vasútállomáson várta haza szívrohamban elhunyt gazdiját, egészen halála napjáig. Az első pár másodpercekben egy idős férfi és hűséges kutyájának életébe nyerhetünk bepillantást. Szinte mindent együtt csinálnak, a négylábú mindenhová elkíséri gazdáját. Egy nap azonban az idős úr rosszul lesz, mentővel kórházba szállítják.

A kutyus pedig türelmesen, napokon át a klinika bejárata előtt várakozik. Egyszer kinyílik az ajtó, és egy középkorú nőt tollnak ki egy kerekesszékben, aki nemrég egy májátültetésen esett át. Az eb egyből megérzi, hogy az asszony a gazdája szervét kapta meg, ezzel mentve meg annak életét. És többé nem búslakodik, hiszen örül, hogy a nő jól van.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
10


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Egy könnyfakasztó reklám arról, hogy egy szomorú történetnek is lehet happy end a vége! bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk