Drága Cézár és Akira nyugodjatok

Drága Cézár és Akira nyugodjatok békében! 😪😪

„Gratulálok” 🤮 Sipos Olgának 😡 aki a biztonságos panzióból a Szt. Ferenc Állatotthonba vitette és ott elaltatták őket, ahelyett hogy értesítettek volna bennünket, hogy nincs lehetőség a további tartásukra, ezért visszamehettek volna ismét a panzióba, ahol jól érezték magukat. Timea Bostyán vállalta volna Cézár további panzióztatását és rehabját is, én meg Akiráét, aminek lehetőségével senki sem élt. Mi jogon tettétek ezt Sipos Olga és Szt. Ferenc Állatotthon? Nyugodtan tudtok éjjelente aludni? Milyen állatvédők vagytok ti? És mi ez az állatotthon egy gyepi, ahol kutyákat ölnek? Becsaptatok!!!!! Azt ígértétek, hogy jóhelyen lesznek ott. És miért nem értesítettetek a kutyák haláláról?
2016. jun. 30. gyepiről altatás elől mentett kutyák voltak.
Az eszem megáll hogy milyen f… emberek vannak a földön és még az ilyenek ünnepeltetik nyilvánosan magukat, hogy mekkora állatvédők! 😡 Gratulálok 🤮 a Szent Ferenc Állatotthon Alapítványnak is! Szégyen ez rátok nézve, akik Assisi Szent Ferenc nevét viselik! Az emberek adományaiból öltök? Miért nem válaszoltok vissza a privát üzeneteimre?
Sipos Olga! Had kérdezzem meg tőled, hogy milyen magyarázattal szolgált neked arról az állatotthon, hogy megölték őket? Érdekelt téged ez egyáltalán? Hogy hagyhattad ezt? Egyáltalán érdeklődtél utánuk, hogy vannak? Mert én igen, de ők meghazudtoltak, hogy nem írtam és nem is hívtam őket. Pedig itt vannak a privát csevegéseink. Miért nem éltél anno Timea Bostyán segítségével? Választ várunk, ne sunyítsatok!

Bocsássatok meg drága kiskutyáim, 😪 ha tudom hogy rossz helyre kerültök és megölnek, nem engedtelek volna el soha benneteket, de megbíztam azokban akik elvállaltak!
NE VIGYETEK A SZT. FERENC ÁLLATOTTHONBA KUTYÁKAT, MERT EZEKSZERINT MEGÖLIK ŐKET!

About Post Author

eredeti cikk