Hetekig vonszolta magát a lebénult kutyus, hogy segítséget szerezzen

Olvasási idő:1 Perc, 34 Másodperc

Amikor Poppy még csak kölyök volt, gerince szörnyen roncsolódott, ami lebénította hátsó lábait. A doktorok szerint vagy egy állat taposta meg, vagy egy kegyetlen ember rúgta meg!

Egy nap, a kölyök kiszabadult a bántalmazás és elhanyagoltság elől, és kilométereken keresztül vonszolta magát, míg eljutott egy kutató táborba, ahol tudtára adta az embereknek, hogy segítségre van szüksége!

 

Amanda Stronza, egy elefánt kutató Okavango-ban, Botswana, és egy munkatársa bukkant rá Poppy-ra, akiket sokkolt a látvány.

Stronza így nyilatkozott:

“Szó szerint csúszva érkezett a táborba. Nem tudott járni, de tele volt szeretettel és segítséget keresett.”

Stronza és a többi kutató mindent megtett Poppy-ért, amit csak tudtak, amíg megfelelő segítséghez nem jutottak, hiszen a legközelebbi állatorvos 8 órai vezetésre volt, és amint idejük engedte, el is vitték Poppy-t, hogy megfelelő ellátást kapjon.

 

“A tábor egy távoli régió, tele elefántokkal, oroszlánokkal, hiénákkal és más ragadozókkal. Poppy valahogy eljutott hozzánk; girhes volt és teljesen elázott.”

Végül,eljutottak az állatorvoshoz, ahol a doktorok azt mondták, csak egy műtét segíthet. A kutatók létrehozták a GoFundMe oldalt, ezzel segítve a műtét költségeit! Ahogy teltek a napok, Poppy egyre erősebb lett, és jól reagált a műtéti korrekcióra!

“Azt mondták kicsi az esély a sikeres műtétre, de nagy élni akarás volt a kutyusban, és ezt tiszteletben tartottuk, hiszen sokat szenvedett és küzdött, hogy eljusson hozzánk, így nem tudtam az altatásba beleegyezni!”

 

Rengeteg étel, víz és gyulladáscsökkentő után lenyűgöző felépülésnek voltak szemtanúi. Nem voltak biztosak, hogy a 7 hónapos kölyök túléli a megpróbáltatásokat, de megmutatta mindenkinek, hogy tévedtek.

Poppy nagyon szépen gyógyul a klinikán, és miután felépül, Stronza és a többi kutató biztosítja Poppy-nak, hogy soha többé ne kelljen szenvedjen!

“Nagyon sokan világszerte, naponta érdeklődnek az állapota felől, és mindenki várja, hogy egy szerető otthonra találjon. Remélhetőleg visszanyeri járását, vagy kerekeket fog kapni, ami lehetővé teszi, hogy tudjon mozogni. Az biztos, hogy fényes jövő vár rá!”

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Hetekig vonszolta magát a lebénult kutyus, hogy segítséget szerezzen bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk