Este becsukták az ajtókat és ablakokat, reggelre egy csontsovány kutyát találtak a házukban

Olvasási idő:1 Perc, 39 Másodperc

A filadelfiai Jack Jokinent egyik reggel meglepett felesége ébresztette fel, aki azt mondta, egy kiskutya fekszik a nappalijukban, és fogalma sincs, hogy kerülhetett oda.

Az eset még karácsony előtt történt, a kutya valószínűleg a hideg elől kereshetett menedéket a pár otthonában. Mivel az ajtók és az ablakok is zárva voltak, elképzelni sem tudták, hogy juthatott be a négylábú a házba.

Jack elmondta, felhívták a helyi menhelyet, akik azt mondták, átveszik tőle az ismeretlen ebet, aki aztán bekerül az örökbefogadó rendszerbe. De Jack és felesége végül úgy döntöttek, hogy maguk veszik gondjaikba a lesoványodott állatot.

Az állatorvosnál kiderült, hogy előző gazdái nagyon rosszul bántak a kutyával, oltásokat nem kapott, bolhák lepték el és mancsai és fogai is nagyon rossz állapotban voltak. Ezen kívül a viselkedése is arra utalt, hogy nem kapott megfelelő gondoskodást, mivel rendkívül visszahúzódóan és félénken közeledett az emberekhez. Az is kiderült a vizsgálatok során, hogy a kutyus körülbelül 9 éves lehetett.

A Jokinen család úgy döntött, nem kezdik el korábbi gazdáit keresni, hanem befogadják, hogy a hátralevő éveit egy szerető, biztonságos környezetben élhesse le, a négylábú pedig láthatóan nagyon hálásan fogadta a törődést.

Végül a rejtélyre is fény derült a biztonsági kamerák felvételének hála. Jack előző este valószínűleg rosszul zárhatta be az ajtót, amit az éjszakai vihar egyszerűen bevágott, így órákon keresztül nyitva állt az utcára néző bejárati ajtó.

Ekkor sétált be az immár Suzy névre keresztelt kiskutya, majd körülbelül 20 perccel később egy járókelő észrevette a tárva-nyitva álló bejáratot, és miután benézett, hogy minden rendben van-e, jószándékúan becsukta az ajtót.

Jack egy videót tett közzé az esetről a Twitter oldalán, ahol elmondta: minden rossz közül, ami történhetett volna, ők egy kedves kutyával lettek gazdagabbak, ezért nagyon hálásak, különösen az arra járó fiatalembernek, aki felismerte és orvosolta a problémát, ami sokkal rosszabbul is végződhetett volna.

szmo.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Este becsukták az ajtókat és ablakokat, reggelre egy csontsovány kutyát találtak a házukban bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk