Halála előtt még egy dolgot akar elmondani a lány – a kutyáról szóló írásától meghasad a szívünk

Olvasási idő:1 Perc, 38 Másodperc

A kutyák igen fontos lények számunkra, Isten ajándékai itt a földön. Életünk csak egy részében kísérnek minket el. S  amikor már életük végéhez érnek, nagyon nehéz elbúcsúzni tőlük és mindig annak a legnehezebb, aki hátramarad.

Sokan szomorkodnak, ha a szeretett kutya meghal és ezt jól példázza az “Egy kutya imája’ című írás.

A kis történet szerzője Beth Norman Harris tette közzé ezt, a Chicago Tribune nevű lapban. Mikor kedvence meghalt, úgy döntött egy szép imát ír emlékére.

“Legyél hozzám kedves, gazdám, mert a világon az én szívem az aki a legjobban meghálálja majd ezt a kedvességet.”

Ne törd meg a lelkemet majd egy bottal, mert amikor majd a simogatások közepette is megnyalom a kezed, a türelmed majd megtanít arra, hogy megértsem mit akarsz tőlem.”

 

“Gyakran beszélj hozzám, mert a hangod az élet legszebb hangja, amire már biztos rájöttél, mikor láttad mennyire hevesen csóválom a farkam amikor a lépéseid hangja eljut fülembe.”

“Ha nagyon hideg van és esik az eső, akkor hadd maradjak bent, én már nem az a kutya vagyok aki hozzászokott a kinti hideghez. Szívesebben ülök a lábadnál a kandalló mellett.  Még akkor is ha nincs otthonod, mindenhová utánad megyek akár a jégen és a hóban is követlek, ez sokkal fontosabb nekem, mint a puha párnán szunyókálni, mert te vagy az én Istenem és én imádlak.”

“Gondoskodj arról, hogy a tányéromban legyen víz, nem okollak azért, ha néha üres a tálam de ki nem állhatom, ha szomjas vagyok. Adj nekem rendes ételt hogy legyen energiám és ezt tegyem amit kérsz tőlem és ha bármikor szükséged van rá, akkor meg tudjam menteni az életed ha veszélyben van.”

“És szeretett gazdám, ha a Teremtő úgy dönt, hogy már nem hallhatok és láthatok jól, akkor kérlek ne szabadulj meg tőlem. Csak ölelj át finoman és a kezeiddel simogass meg gyöngéden amik el nem múlok, – Beth Norman Harris.”

Nem könnyű visszatartani a könnyeinket a történet olvasása közben. Igaz, hogy nagyon nehéz elbúcsúzni kedvencünktől, sokunknak kell szembenézni ezzel a problémával.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Halála előtt még egy dolgot akar elmondani a lány – a kutyáról szóló írásától meghasad a szívünk bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk