El akarták altatni Bellát – de az állatorvos rájött miért nem tud menni

Olvasási idő:1 Perc, 58 Másodperc

Kiskutyust Bellát születése után megvizsgálta a család állatorvosa és azt javasolta, altassák őt el, ez a legjobb megoldás. A kiskutya ugyanis nem tudott járni. De aztán az orvos végiggondolta a dolgot és szeretett volna többet megtudni a kiskutyáról.

A kutyus még csak hat hetes volt, mikor elvitték őt az állatorvoshoz, hogy beadja neki a halálos injekciót. A kutyus nagyon nehezen mozgott ezért lett volna számára a legjobb, ha elaltatják, írta a The Dodo.

Az állatorvos azonban nem volt hajlandó beadni az injekciót és szerette volna tudni, pontosan mi is okozza a bénulást és miért nem tud járni a kutya. Több tesztet is elvégeztek majd az egyik kimutatta, hogy a kutyának nagyon alacsony a vércukor szintje.

Piper Wood az a hölgy aki a Hand in Paw nevű állatmentő egyesületnél dolgozik és ő foglalkozott Bellával miután beadták őt a menhelyre.

Arra gondolt, hogy talán nem is kapott elég ételt a kutya miután megszületett.

– Túl alacsony volt a vércukor szintje, de ezt hamar helyrehoztuk. Kapott némi gyógyszert is már aznap délután jól volt. Ezért szó sem volt arról, hogy elaltassuk őt, mondta a lány.

Mikor Piper először találkozott Bellával, a kutya nagyon félt az emberektől.

-Csak remegett, mikor a kezemben fogtam őt, mesélte Piper.

A megfelelő kezelés, gyógyszerek és az odaadó gondoskodás meghozta eredményét.

– Mikor elvittem Bellát az új családjához, akkor láttam őt először játszani. Legalább tíz különböző játékkal játszott és csak szaladgált körbe-körbe. Annyira jó volt ezt látni. Tudtam, hogy nem lesz olyan félénk kutyus és végre megtalálta azt a családot, aki gondoskodik róla, mondta Piper.

Annyira örülünk, hogy az állatorvos nem volt hajlandó elaltatni a kutyust, mielőtt nem tudta pontosan mi a baja. Igazán jó tudni azt, hogy Bella most egy szerető családnál van, ahol jól érzi magát és egész nap játszhat.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A El akarták altatni Bellát – de az állatorvos rájött miért nem tud menni bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk