Egy kislány ellopta a szomszéd kutyáját, hogy ne lehessen elaltatni

Olvasási idő:1 Perc, 38 Másodperc

Hatalmas vitát generált egy közösségi portálon egy 28 éves férfi, akinek annyira megbetegedett a kutyája, hogy nem volt más választása el, kellett altattatnia. Csakhogy azon napon, amikorra időpontja volt az állatorvosnál, a kutya eltűnt.

Egy megrázó történet váltott ki indulatos vitát a Reddit közösségi portálon. Egy 28 éves férfi osztotta meg a közösséggel, hogy mi történt szeretett kutyájával és a szomszéd kislánnyal – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Az anonimitását megőrző férfi azt írta, bár szeretett kutyája nem volt még túl öreg, súlyosan megbetegedett és az állatorvos nem tudott rajta segíteni. A férfi és a kutya kilenc éve voltak a legjobb barátok, és az állaton kívülről nem látszott, hogy bármi baja lenne, ezért a gazdi nagyon nehezen hozta meg a legsúlyosabb döntést. Belátta azonban, hogy a kutyája nagy fájdalmakkal él, és sehogy sem lehet rajta segíteni.

Mivel a kutyust az egész szomszédság ismerte és szerette, a férfi mindenkinek lehetőséget akart adni, hogy elbúcsúzzanak tőle. Egy tízéves szomszédlány azonban nem akarta megérteni, miért kell elaltatni a kutyát, minden áron meg akarta győzni a gazdit, hogy ne tegye.

Amikor eljött nap, hogy a gazdi elvigye a kutyát az állatorvoshoz, a kislány megjelent néhány barátjával a háznál, az ölébe kapta a lesoványodott kutyát és elrohant vele. Szerencsére a gazdi párja látta, mi történik, hamar utolérte a gyerekeket, visszaszerezte a kutyát és betette az autóba.

Csakhogy a történet itt nem ért véget. A gazdi, akit lelkileg egyébként is megviselt az a nap, teljesen kiborult és az összes fájdalmát és indulatát a gyerekeken töltötte ki. Addig üvöltött velük, míg el nem szaladtak, néhányan, közöttük a tízéves szomszédlány zokogva.

A férfi azt mondja, a kislány családja bocsánatkérést vár tőle, de szerinte a gyerek megérdemelte, hogy kiabáljon vele, és inkább ő érdemelne bocsánatkérést. A férfi azt írja, az eset hetekkel ezelőtt történt, azóta a szomszédokkal kerülik egymást. Bár tisztában van vele, hogy a lány még csak gyerek, de akkor sem tudja megbocsátani neki mindazt aminek őt és a kutyáját kitette az utolsó, legnehezebb napon.

24.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Egy kislány ellopta a szomszéd kutyáját, hogy ne lehessen elaltatni bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk