A nő élete legnagyobb kóbor kutyáját menti meg ami sokkal nehezebb mint gondolta volna

Olvasási idő:1 Perc, 21 Másodperc

A Hope for Paws egy állatmentő egyesület, amely Los Angeles-ben tevékenykedik. Nemcsak kutyákkal, hanem mindenféle bajba jutott állattal foglalkoznak, akik az utcákon vagy a menhelyeken élnek.

November elején felhívták az egyesületet azzal a kéréssel, hogy segítsenek egy kóbor kutya megmentésében, akit kiraktak az út mellett. Aznak legalább 40 fok volt és a kutya, Gershwin már több hete ebben a hőségben tengette a napjait. Nem nagyon volt mit ennie és vizet is alig talált.

Ilyan nagytestű kutyával még soha nem foglalkoztak. Szegény kutya éttermeknél próbált koldulni és egyszerűen képtelenség, hogyan tehette őt ki az utcára gazdája.

A menhely egyik munkatársa Eldad Hagar kezdett vele foglalkozni de a kutya nem engedte őt közel magához. Hiába volt a kutya óriási, az emberektől nagyon félt. Ezért az egyik kolléga Loreta Frankonyte vette át a munkát Eldadtól.

Eldad beült a kocsiba és eközben  Loreta lassan megközelítette a négylábút. Szépen várakozott a fűben és azt várta, hogy a kutya egy kicsit megszokja közelségét. Aztán sikerült a kutyust megfogni pórázt.

A kutya több hetet töltött az utcákon és kietlen tájakon és végre visszavitték őt Los Angeles-be. A kutya elég bátran beugrott a kocsiban, talán érezte, hogy az emberek segíteni akarnak rajta.

Szegény kutya, mennyi mindenen mehetett keresztül. Éhezett, nem volt vize, egyedül volt és félt az emberektől. Szerencsére sikerült ezt a nehéz időszakot túlélnie és még időben megérkezett a segítség. A kutyus most jól érzi magát és ismét meg mer bízni az emberekben.

Nézd meg a lenti filmben, milyen ügyesen bánik Loreta és Eldad a Hope for Paws egyesülettől Gershwinnel! Kérjük oszd meg velünk véleményed és oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A nő élete legnagyobb kóbor kutyáját menti meg ami sokkal nehezebb mint gondolta volna bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk