A kutya morcosan nézi a terhes gazdi hasát – nemsokára rájön hogy valami baj van

Olvasási idő:1 Perc, 57 Másodperc

A kutyák nemcsak kellemes társak, jó barátok hanem úgy tűnik kiváló intuícióval is rendelkeznek.

Alhanna Butlers története jó bizonyíték erre, a kutyája ugyanis intuíciójának köszönhetően már kétszer is megmentett a lány életét.

Alhanna és férje már egy ideje szerettek volna gyereket. Aztán úgy tűnt a lány terhes lett de a teszt sajnos negatív eredményt mutatott. Vagy legalább is ők ezt gondolták, majd a tesztet kidobták a szemétbe. Aztán elmentek otthonról, de mikor hazaértek, látták hogy a kutya kikaparta a szemetesből a tesztet és a teszt ekkor pozitív volt, írta a Mirror.

A terhesség alatt Alhanna a hátára panaszkodott de az orvos azt mondta, ez csak a terhesség miatt van és nem kell emiatt aggódnia. De Keola kezdett furcsán viselkedni. Azt hitték, hogy inkább örömmel teli várakozás jeleit látják majd a kutyán de ehelyett inkább aggodalmasan bámult.

Keola csak állt, és Alhannára meresztette a szemét aztán hevesen ugatott. Nehéz volt megállapítani mi lehet a baja.

De amikor Alhanna megosztott egy képet a kutyáról a Facebookon, édesanyja hívta fel őt aki aggódott érte. Az anyja meg volt győződve arról, hogy a kutya megpróbálta elmondani neki valamit, mert úgy érzi valami nincs rendben. Ezért Alhanna úgy döntött, újra vizsgálatra megy.

Ez nagyon jó döntés volt, mert amikor megérkezett a kórházba elájult. Életveszélyben volt és ha aznap nem megy be a kórházba, senki sem tudja vajon életben van-e ma.

Alhannán fertőzést kapott és emellett még kétoldali vesegyulladása is volt. Szerencsére időben megkezdték a betegség kezelését és így megmentették a magzat és az édesanya életét is. Alhanna néhány hónappal később egészséges kisfiúnak adott életet.

-Meg vagyok róla győződve, hogy sem én sem Lincoln nem lennénk itt, ha Keola nem jelzett volna, mondta Alhanna a Mirror-nak, majd hozzátette:
– Mikor az orvosok hazaküldtek a múltkor azzal, hogy semmi bajom nincs, a kutya csak ült és engem bámult. Igazán ijesztő volt.

– Mikor anyujám felhívott és azt mondta, “hallgass a kutyádra, valamit mondani akar neked “- igaza volt. Fantasztikus kutya, neki köszönhetem az életemet.

A kutyus egy amerikai akita, ez a kutyafajta intelligenciájáról és jó intuíciójáról ismert.

A kutyák megmutatják milyen fantasztikus lények, néha olyan dolgokra képesek amit mi nem is értünk. Nap mint nap segítenek nekünk a Föld minden pontján olyan dolgokkal kapcsolatban, amire mi nem vagyunk képesek. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy a kutya az ember legjobb barátja.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya morcosan nézi a terhes gazdi hasát – nemsokára rájön hogy valami baj van bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk