Testükkel melegítették a kutyák a havas erdőben eltévedt gyerekeket – életben maradtak

Olvasási idő:1 Perc, 6 Másodperc

Két 11 éves fiú, Ivan Ustinov és Evgeny Luchnikov a kutyáikat sétáltatták az erdőben, amikor az ebek megpillantottak egy mókust és üldözni kezdték. A gyerekek a kutyák után rohantak, és így elvesztették az irányérzetüket, majd eltévedtek az egyik Szverdlovszki erdőben – írja a Siberian Times. Miután a fiúk nem tértek vissza, a szülők értesítették a rendőrséget, akik azonnal keresést indítottak, tekintve, hogy a hőmérséklet mínusz 6 fok volt, amely egyébként a környéken szokatlanul enyhének számít.

Rengeteg önkéntes indult el, hogy még az éjjel beállta előtt megtalálják a fiúkat, de sajnos nem sikerült az előtt a nyomukra bukkanni, hogy lement a nap. A 200 ember nem adta fel, másnap reggel meg is találták azt a helyet, ahol a kiskamaszok az éjszakát töltötték. Végül egy helikopterpilóta felfedezte a kutyákkal vándorló gyerekeket az erdőben. Rögtön értesítette a földi keresőcsapatot, de addig is csokoládét dobott le neki, illetve közölte velük, maradjanak a helyszínen.

Végül autóval mentek a gyerekekért, akiknek a lábukon fagyási sebek voltak, de mint kiderült, sokkal rosszabbul is járhattak volna, ha az állatok éjszaka nem melegítik őket. A mentésvezető azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a gyerekek nem tudtak éjjel tűzet gyújtani, mert nem volt náluk semmi, amivel erre képesek lettek volna, viszont az állatok test melegének köszönhetően nem fagytak halálra.

“A srácok felváltva aludtak, hogy egyikük se aludjon el örökre” – tette hozzá a mentésvezető.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Testükkel melegítették a kutyák a havas erdőben eltévedt gyerekeket – életben maradtak bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk