A kölykeivel elhagyott kutyamama még napokkal később is a gazdájára várt, miután kidobták őt a semmi közepén

Olvasási idő:1 Perc, 25 Másodperc

A kutyák az ember legjobb barátai, de nyilván sokan nem így gondolják. Minden nap, minden órában még mindig annyi kutya van körülöttünk, akikkel rosszul bánnak. Vannak emberek ezen a világon, akik nagyon szívtelenek, és amit csinálnak, az valóban lélegzetelállító lehet – bár nem a jó értelemben.

Szerencsére még mindig vannak csodálatos, aranyszívű emberek ezen a bolygón. Rögtön azután, hogy a Kutyamentő Menhely Mladenovac meghallotta, hogy egy kutyamama ki lett dobva újszülöttjeivel együtt, azonnal útnak indultak.

Úgy tűnt, a kiskutya és kiskutyáit néhány nappal korábban kíméletlenül egy útszélen hagyták. Volt, aki megpróbált segíteni, de a kutyamama minden ételt visszautasított, sőt morgott is rájuk. Úgy tűnik, a kutya még mindig a gazdájára várt, és csak a gazdájára.

A dolgok természetesen nem úgy alakultak, ahogy szegény kutya remélte. Több napig makacsul feküdt, de gazdája nem jött vissza.

Amikor megjelentek a mentők, a helyzet megváltozott. A kutyamama kissé lehangoltnak tűnt. Elfogadta a mentők segítségét, és még evett is. Talán tudatában volt annak, hogy végleg elhagyták. Lehet, hogy feladta a várakozást.

„Annyira szomorú volt… A fiatal anyukát elhagyták a babáival együtt az út mellett, és sokáig nem mozdult napok. Fájdalma összetörte a szívünket. Vannak, akik olyan kegyetlenek” – írta a YouTube-on a Mladenovac Kutyamentő Menhely.

Miután megetették az anya kutyát, a mentők tovább kutakodtak, és összesen három kiskutyát találtak, akiknek még a szeme sem nyílt ki. Indulás előtt a csapat nem felejtett el még egyszer átásni, hogy ne maradjon ott több kutya.

A később Moli névre keresztelt kutyát és kiskutyáit épségben a Kutyamentő Menhely Mladenovac létesítményébe vitték, ahol most nyugodtan élhetnek, és szeretve lehetnek. Remélhetőleg Moli és gyerekei hamarosan új otthonra találnak.

Ha Molinak és más hozzá hasonló kutyáknak szeretne segíteni, forduljon a Mladenovac Kutyamentő Menhelyhez. Ön is adományozhat.


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
34


Imádom

Imádom
19


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
10


Érdekes

Érdekes
0

A A kölykeivel elhagyott kutyamama még napokkal később is a gazdájára várt, miután kidobták őt a semmi közepén bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk