Az örökbefogadott kutya ás egy tökéletes lyukat, majd kényelmesen belefekszik

Olvasási idő:2 Perc, 35 Másodperc

Amikor Wilbur megérkezett új otthonába, miután megmentette a One More Kutya-segélyszolgálat , ő félt mindentől. Csak 9 hónapos volt, de nyilvánvaló, hogy életének kezdete egyáltalán nem volt könnyű. Nevelő családja tudta, hogy megtaníthatják neki, hogy a világ nem olyan ijesztő, kissé türelmesen és sok szeretettel. Néhány hónappal később teljesen más kutya lett és családja hivatalosan örökbe fogadta.

“Amikor először megkaptuk, megrémült, bezárt és mindentől megijedt” – mondta Kirstin LaRoche, Wilbur anyja, a The Dodo-nak. – Ki kellett vinnem a menedékből, mert annyira ideges volt. Azóta boldog, ostoba, ügyetlen, magabiztos, játékos kutyává vált. Ő egészen nagy karakter. ”

Eleinte Wilbur túlságosan ijedt volt ahhoz, hogy sok időt töltsön kint. A világ minden részére megrémült: fúj a szél, madarak csiripelnek, minden apró hang és mozgás. Most, hogy tudja, hogy biztonságos és szeretett, szereti kívül tartózkodni és felfedezni- néha egy kicsit túl sokat.

A közelmúltban Wilbur felvette a gonosz szokást, hogy lyukakat ásson hátsó udvarán. Az anyja eleinte nem volt izgatott… amíg rájött, miért ásta Wilbur a lyukakat.

Ahelyett, hogy véletlenszerű lyukakat ásott volna, majd ott hagyta  volna őket, Wilbur úgy döntött, hogy a lehető legjobb célokra használja őket: hosszú, békés alváshoz:

“Sétáltam az ajtónknál, és azt láttam, hogy ő alszik a lyukban” – mondta LaRoche.

Wilbur anyja nem tudta abbahagyni a nevetést, amikor először rájött, hogy alszik a lyukában és a legviccesebb módon bukkant rá. Ki szólt hogy ellenőrizze, hogy rendben van-e és a kutya nagyon megrémült, amikor felébresztette őt a hátsó udvaron a mély alvásából.

“Nem tudom, mennyi ideig volt ott, de megcsaptam az ablakot, hogy felhívjam a figyelmét, és azonnal felébredt” – mondta LaRoche.

Kicsit zavarban volt, hogy milyen nagy  lyukat ásott és benne elaludt. Wilbur azonnal bejött a házba, bocsánatot kért – de természetesen nagyon nehéz dühös maradni egy ilyen arcnak. Wilbur családja újra feltöltte a lyukat, hogy tiszta és biztonságos legyen az udvaruk, ám úgy érzik, hogy ez nem marad így, amint Wilbur úgy dönt, hogy készen áll egy újabb alvásra.

“Szomorúan tudatjuk, hogy azóta ismét előbukkantak a lyukak, de nem lennék meglepve, ha hamarosan egy másik szunyókáló területet ás magának” – mondta LaRoche.

Nem mondják el, hogy pontosan mi ment keresztül Wilbur első kilenc hónapjában, de most az álmát éli, lyukakat ás, amikor csak tetszik és a családja nem lehetne boldogabb azzal, hogy milyen boldog kutya lett.

“Nem akartam másik kutyát örökbefogadni, főleg egy kölyökkutyát, különösen azért, mert már három kutyánk volt” – mondta LaRoche. „De az a kutyád, akinek te mutatod meg, hogy milyen is a világ jó oldala,, hogy egy csodálatos, boldog, magabiztos kutyává nőjjön és virágzzon, ellentétben áll a világ bármely érzésével vagy tapasztalatávall és tudtuk, hogy nem engedhetjük el, hogy más fogadja örökb .”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
3


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Az örökbefogadott kutya ás egy tökéletes lyukat, majd kényelmesen belefekszik bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk