A menhely előtt egy öreg, legyengült kutya jelenik meg. Az állatvédőknek gyorsan kell cselekedniük.

Olvasási idő:2 Perc, 42 Másodperc

Mire egy régi vendég, a Holden nevű kutya megjelent egy grúziai helyi állatmenhelyen , szinte teljesen lerobbanva, ki tudva mit élhetve át.

De néhány nap múlva a  kutya felállt a hátsó lábán, alig várta, hogy puszti adjon az embereknek

Holden csodálatos túlélési története akkor kezdődött, amikor megjelent a menedékhelyen, egyértelműen elhanyagolva és éhezve . Annak ellenére, hogy remegő és nagyon meggyötört volt. Holden 25 kiló súlyúnak kellene lenni, ekkor 15kg-ot se érte el. Akármit próbáltak enni adni neki, nagyon keveset evett.

A szegény kutyát éppen a rendõrség kobozta el- kábítószer kutatás történt a háznál, amelyetet eddig otthonnak használt. Így érte el a menedéket – de a menedékház már annyira túlzsúfolt volt, hogy nem votl neki normális hely. Holden egy takaróba csomagolva a behívási területen kapott helyett és várt, amíg a menedék munkatársai sürgősen kapcsolatba léptek a közösségi média segítségével.

Mintha mindez nem lenne elegendő felfedezték, hogy Holden testében van valami , ami lassan megölheti.

Az állatorvosnál a röntgen felfedett egy 7 kilós daganatot, amely Holden testében fekszik, megnehezítve őt, hogy akármit is enni tudjon.

Meglepő módon, bár annak ellenére, hogy mi mindenen  ment űt, Holden farka még mindig lelkes kis vitorlással reagált a legkisebb kedves gesztusokra is.

Az egyik videó a Holden-et mutatja közvetlenül a műtétből való felébredés után, hogy eltávolíták  a daganatot. És annak ellenére, hogy a feje lefelé van és egyértelműen zavartan van, a kedves hangra azonnal elkapja a farkát.

Ez a veleszületett pozitivitás segíthet Holdennek hatalmas lépéseket tenni az elkövetkező napokban. Az első nagy lépés a túlzsúfolt menedékhely elhagyása volt, amelyet örömmel a Releash Atlanta rendezett .

Egy Ashley nevű önkéntes felvette Holdenet és amikor szomorú lett és legyőzte autóját a hátsó részében a félelemet, megölelte és néhány selfiet csináltak, hogy felvidítsa.

A második lépés a daganat eltávolítása volt, majd a boldog nevelő otthonában történő gyógyulás. Szerencsére Melissa Lentz, a félelmetes kis kutyáknak tapasztalt nevelőanya és családja nyitott karokkal fogadta őt.

Holdennek még kellett találkoznia Lentz lányával, valamint a kilenc kis kutyával, akik jelenleg a Lentz otthonában élnek. És Holden már nagy előrelépést tett. Újra elkezdett enni.

“Mindig táplálom őt” – mondta Lentz a The Dodo-nak, hozzátéve, hogy ő a legédesebb fickó. De Holden útja még nem ért véget. A daganatot biopsziával kellett megvizsgálni, hogy rákos-e. És Holden továbbra is végleges otthont keres, amint készen áll, öregségi és egészségügyi problémái ellenére.

Mint sok nevelő kutyájával, Lentz folyamatosan frissíti a híreket róla a Facebookon . A múlt heti frissítés egy videót mutatott be arról, hogy Holden megpróbálta kezet rázni. “Lehet, hogy idős, és lehet, hogy nincs rákja (a biopsziát még nem kapott vissza)” – írta Lentz, “de valaki nagyon szerencsés lesz, ha megkapja ezt a kutyát.”

Ezen a héten néhány jó hír érkezett az állatorvos irodájából: A Holden daganattal kapcsolatos előzetes tesztek azt mutatják, hogy valószínűleg jóindulatú.

Holdennek továbbra is szüksége van valamilyen javításra – fogorvoshoz kell mennie, és ivartalanításra szorul -, de a kutya, akinek a vitorlázó farka mutatja, mennyire pozitív lehet még a legrosszabb időkben is, végre megismerheti a jó életet.  Csak egy kis kedvességre volt szükség.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
5


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A menhely előtt egy öreg, legyengült kutya jelenik meg. Az állatvédőknek gyorsan kell cselekedniük. bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk