A férfi már nem remélte, hogy látni fogja szeretett kutyáját, de aztán hihetetlen dolog történt!

Olvasási idő:41 Másodperc

Jamie-Lee Hersey eg éjszaka vezetés közben felfigyelt egy kutyára az út szélén és a kisállat szerencséjére megállt. A férfi gyorsan levitte az útról a súlyosan sérült állatot, és azonnal hívta az állatmentőket. Az este nagyon hideg volt, ezért a kutyusnak szerencséje volt, hogy egyáltlán túlélte az éjszakát. Mindeközben a megtalálónak fogalma sem volt, hogy a kutya gazdája, Theron Miller már kétségbeesetten keresi az állatot.

Theron egy teherautó-sofőr, aki az útjaira gyakran magával vitte a kedvencét, Tedget is. Egy nap a férfi hagyta, hogy a kutya szaladgáljon egy kicsit, de az állat nem tért vissza többé. Ezen az éjszakán találta meg az ebet Hersey véresen és átfagyva.

Bár a kutyát gyorsan ellátták, az egyik lábát amputálni kellett. Ezt leszámítva azonban teljesen felépült, a hatóságok pedig a gazdit is értesítették, hogy megvan a kiskutyája – írja a LittleThings.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A férfi már nem remélte, hogy látni fogja szeretett kutyáját, de aztán hihetetlen dolog történt! bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk