Örökbe fogadott egy kutyát, akiről kiderült, hogy gyerekkorában az ővé volt

Olvasási idő:54 Másodperc

Szívmelengető történetet osztott meg a Facebookon a pennsylvaniai Nicole Grimes. Tízéves korában a nagymamája meglepte egy kiskutyával, a lány pedig azonnal a szívébe zárta a pomerániai törpespicc keveréket.


Úgy tűnt, semmi sem választhatja el Nicole-t és a Chloénak elnevezett kutyust. Ám a lány édesapja új munkát kapott, és nem tarthatták meg a kutyát. Négy együtt töltött év után meg kellett válnia tőle, a kutyust odaadták egy adoptálással foglalkozó állatvédő szervezetnek.

Teltek-múltak az évek, a lány családot alapított, majd véletlenül meglátott egy posztot, amelyben egy Chloé nevű idősebb kutyának kerestek új otthont. Az eb hasonlított a lány egykori kutyájára, ezért gondolkodás nélkül az örökbefogadás mellett döntött.

Eltöltött néhány napot otthon a kutyával, sokat játszott vele, és bebizonyosodott a megérzése: Chloe ugyanaz a kutya, mint amelyikkel gyerekkorában annyira jó barátok voltak. Sírva fakadt, amikor erre rájött. Később ellenőrizte is a sejtését, leolvasták a kutya csipjét az állatorvosnál, és ugyanaz volt a száma, mint imádott társának.

Nicole a legvadabb álmában sem gondolta volna, hogy újra együtt lehet kedvenc kutyájával, és most már tényleg nem választhatja el őket semmi Chloe hátralévő életében.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
20


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Örökbe fogadott egy kutyát, akiről kiderült, hogy gyerekkorában az ővé volt bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk