Kutyasétáltatás közben találkoznak egy baby oposszummal, aki a Puli szőrére akaszkodik

Olvasási idő:1 Perc, 28 Másodperc

Sally Watkinson megosztotta ezt az eseményt a Facebook oldalán és egy sor képet tett közzé, amelyen látható a legaranyosabb kis oposzum, amellyel Kato puli kutya hátán utazott. Részleteket osztott meg az egészről, beleértve azt is, hogy ez már kétszer is megtörtént!

Először Sally egy apró nőstény oposszumot talált háziállatának egyikében. Szerencsére úgy tűnt, hogy egyik kutyája sem vette észre vagy bánta a kis erszényes állatot. A társa, Jon a vadon élő állatok mentő szervezeteit keresi, hogy segítséget nyújtsanak és a kutyákat végül az állatorvoshoz vitték, míg az oposszumot később a vadon élő állatok mentésének gondozására szállították.

Egy ausztrál nő váratlan felfedezést tett, amikor észrevette, hogy egy kis állat a kutyája hátához tapad

És akkor, csak egy nappal később, Sally megosztotta egy frissítést, hogy az eset megismétlődött. Ezúttal az ausztrál nő egy kis fiú oposszumot talált, amely a kutya szőréhez ragaszkodott. “Ez kissé idegesítette őt, mivel úgy tűnt, mintha kissé beleakadt volna. Hugo [másik kutya] még mindig figyelmen kívül hagyta.” – osztotta meg Watkinson egy Facebook-üzenetben.

„Ezúttal az állatorvos  majdnem leesett a székéről, amikor felhívtuk.” Sally részletezte másodszor is megy az állatorvoshoz, még egy oposszummal. Ez egy fiú fiú volt és amint a nő beszámolt róla, neki is “rendben kell lennie”.
Az eredeti bejegyzésében szereplő megjegyzésekben Watkinson néhány további információt is megosztott a helyzetről. A kis oposszm egy vadon gondozó gondoskodik és készen állva visszakerülnek a vadba. A pár azt feltételezi, hogy árvákkal van dolguk, mert egy vad vagy csapda elvitte az oppsszum anyát. „Az oposszum apa pedig nem válaszolt a kicsik hívására, tehát nincs lehetőség újraegyesítésre és elengedésre” – osztotta meg a nő a szomorú híreket. Azt is bejelentette, hogy konzultáltak az állatorvossal, aki tájékoztatták őket arról, hogy általában az alom 2-3 oposszumból áll, tehát figyelniük kell arra, ha van egy harmadik valahol.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Kutyasétáltatás közben találkoznak egy baby oposszummal, aki a Puli szőrére akaszkodik bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk