Egy kutya, akit a menhely előtt hagytak, a legszomorúbb levéllel a nyakában

Olvasási idő:1 Perc, 39 Másodperc

Az ég derűs volt, hideg.

A Delaware Humane Egyesületen mentőszemélyzet észrevette őt az udvaron, és azonnal sietett, hogy behozza  szegény kutyát a házba – és a folyamat során szívcsavaró felfedezést tettek. Skynek a gazdája kézírásos jegyzete volt, amelyet a gallérjához rögzített.

„Kérjük, vigyázzon a Skyre” – olvasta a feljegyzés. „6 éves és barátságos. Nem tudtam vigyázni rá – hajléktalanná váltam és nem tudtam etetni. Nem beteg, csak éhes, nagyon barátságos. Kérem, találjon neki egy otthont. Kérem.”

Sky, aki 6 éves, nagyon hosszú idejeg volt a hidegben és nagyon éhes volt – de a mentésnek köszönhetően a dolgok hamar javultak. Csakúgy, ahogy a tulajdonos a jegyzetben mondta, Sky nagyon izgatott volt, hogy ismét az emberek körül legyen, annak nagyon törékeny állapota ellenére.

“Mindig jó hangulatban volt” – mondta Greg Munson, a mentő fejlesztési és marketing igazgatója a The Dodo-nak. “Kíváncsi volt és nagyon boldog volt. ”

Aznap este Sky meleg ágyban aludt, teli hassal – olyasmi, ami egy ideje nem történt meg. A mentőszemélyzet mégis szomorú volt, mivel tudták, hogy a Sky régi tulajdonosa valószínűleg még mindig az utcán van és küzd a mindennapokban.

Sajnos nem sikerült megtalálni őt – és ráadásul a törvényt megsértette, hogy otthagyta őt.

“Egy kicsit segítethettünk volna neki, ha nem hagyta volna el a kutyát,  csak bejött volna, és beszélgetne velünk” – magyarázta Munson. “Rendelkezésre áll olyan támogatási támogatás, amelyet felhasználhattunk a Sky, valamint ő és családja költségeinek fedezésére.”

Nem sokkal azután, hogy Sky története eljutott a helyi médiához, a férfi jelentkezett.

“Megkeresett minket, anonim akart maradni és nem keresett segítséget” – mondta Munson. „Nagy családjával házas, és mindkét felnőtt elvesztette munkáját, ám azóta újra van neki. Azt mondta, csak azt akarja, ami a legjobb a kutyának.

És ezt csak úgytudta, ha itt hagyja a kutyát.

Skyenak renget adómányt is küldtek, akik olvasták a történetét.

Az elkövetkező hetekben Sky folytatja a normális étkezést és amíg egészséges lesz, valamint rendes súllya, örökbefogadásra alkalmas lesz.

Egyelőre szereti az összes figyelmet, amelyet kapott és minden este nyugodtan alszik, a világ aggodalma nélkül. Végre biztonságban van.

Skye örökbefogadó oldala ITT van.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Egy kutya, akit a menhely előtt hagytak, a legszomorúbb levéllel a nyakában bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk