A kutya nem hajlandó komolyan venni a gazdik esküvőjét, ellopja az egész rendezvényt

Olvasási idő:1 Perc, 34 Másodperc

A nagy esküvő napján minden ifjú házaspár azt akarja, hogy minden tökéletes legyen, legyen az a helyszín, az étel és különösen a fényképek. De a dolgok ritkán mennek a terv szerint.

Amikor Rebecca Simpson és Charlie Hart fogadalmat esküdtek a gyönyörű Brown Mountain Beach Resortban, fényképezése úgy tűnt, mint egy séta a parkban, elvégre ez egy gyönyörű pillanat a víz mellett. Nos, akkor az imádnivaló kutyájuk, Bernie úgy döntött, hogy megváltoztatja tökéletes tervet- mesélték a Bored Pandának.

Miközben a gazdik lenyűgöző esküvői képeket készítették, a bolondos kutyájuk, Bernie egészen más tervekkel állt elő

Mivel a pár felkészült a természetben ezekre a felvételekre , felszólították családjuk harmadik tagját, hogy csatlakozzon hozzájuk. A fényképezőgép Jillian Knight kezében volt, a gyönyörű csokor Lindsey Horne  Rebecca kezében, az ifjú házasok pózoltak és az imádnivaló kutyájuk rájuk rohant és a vízbe rohant.

Ahelyett, hogy kifakadna, a fotós arra buzdította a párt, hogy hagyja a kutyát és hogy Bernie tegye a dolgát, miközben megragadja a tulajdonosok valódi reakcióját. Egy bizonyos ponton megkérták a kutyusát, hogy üljön le, így elkészíthet egy pár fényképet, amelyek nem voltak annyira hektikusak, de Bernie makacs kis fickóként nem akart hallgatni rájuk és csak folytatta, amit akart – érezd jól magad.

Természetesen,  Bernie móka kedvéért csinálta, ő nagyon  szereti a családját, tehát időnként a kutya odafutott hozzájuk, hogy megnézze, vajon Rebecca és Charlie is jól érzi-e magát. Milyen átgondolt lépés egy ilyen csintalan állattól, nem igaz?

Simpson elmondta, hogy nem csak a család a fotós is nevetett a fényképezésen. Nyilvánvaló, hogy mind a 120 esküvői vendég távolról figyelték az eseményt, és mindenki kuncogott, amikor látta, hogy Bernie a kis díszével közvetlenül a vízbe megy.

A vidám fotózás után mindenki a recepcióra indult, ahol mindenki vidáman töltötte az időt, különösen Bernie. Figyeltek rá, esélye volt mindenkinél  egy kis ízletes falatért és ami a legfontosabb: megkapta a tiszteletbeli helyet a menyasszony lábánál. Most ez egy mesebeli élmény!

 


Vicces

Vicces

59


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
289


Unalmas

Unalmas

1


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
5

A A kutya nem hajlandó komolyan venni a gazdik esküvőjét, ellopja az egész rendezvényt bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk