10 percig büntette gazdáját szomorú tekintettel ez a kutya, csak mert az el akart menni otthonról

Olvasási idő:38 Másodperc

Általában a macskákat tartja a köztudat nagy manipulátornak, némileg igazságtalanul, hiszen a kutyák legalább annyira képesek az érzelmeinkkel játszani. Nem csoda: több tízezer évük volt megtanulni, hogyan működik az ember, a macskákat pedig csak párezer éve kezdtük háziasítani.

Vegyük például Teemót, a labrador-terrier keverék kutyust, aki olyan Arany Pálma-díjas alakítást nyújt minden egyes alkalommal, amikor szeretett gazdija el szeretné hagyni a lakást, hogy arra nincsenek szavak. Tajvani családja külön Facebook-oldalt szentelt a jelenségnek (és akkor már bemutatják a kutya hétköznapjait is, hatalmas sikerrel). Nézzük például ezt az UNILAD által is közölt videót:

Teemo tíz percig maradt ebben a pózban, hátha visszajön a családfő (csak hogy tisztázzuk: a többi családtag otthon maradt, azaz a kutya nem maradt egyedül), végül némi jutalomfalat ellenében sikerült becsalni.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A 10 percig büntette gazdáját szomorú tekintettel ez a kutya, csak mert az el akart menni otthonról bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk