Petárdákkal gyújtották fel a kutyát

Olvasási idő:1 Perc, 4 Másodperc

Csodával határos módon túlélte, és szinte teljesen felépült Indy, akit július 4-én robbantottak fel ismeretlenek.

Nem kell ahhoz szeretni a kutyákat, hogy az embert mérhetetlenül felháborítsa az a történet, amelynek egy pitbull a főszereplője. Az Indy névre keresztelt ebre, még a július 4-i nemzeti ünnep után találtak rá, egy Los Angeles-i sikátorban.

A három éves kutya nagyon rossz állapotban volt, ugyanis ismeretlenek petárdákat erősítettek a lábaira, és a teste több más pontjára, majd meggyújtották. Szerencsére Indy túlélte a kínzást, de a teste tele volt olyan égési sérülésekkel, amelyek a húsig hatoltak.

A kutyát egy állatorvos csapat vette a szárnyai alá, akik se időt, se energiát nem sajnálták arra, hogy hosszú hónapokig kezeljék Indyt, akit anyagilag Ellen DeGeneres, egy híres show-háziasszonya, és felesége, Portia de Rossi támogatott.

Az orvosok szerint a kutya mára teljesen felgyógyult, és meglepő módon nem csak fizikailag, hanem lelkileg is, hiszen a kínzás ellenére, barátságos az emberekkel. Amiért Indy bizalma nem veszett el végleg az emberek iránt, a szakemberek úgy döntöttek, hogy előnyére fordítják a rémes történetet.

Indy most kutyaiskolába jár, hogy kiképezzék arra, hogy terápiás segítséget nyújtson azoknak az embereknek, akik szintén tűzben sérültek meg. Habár a munka még hónapokig tarthat, mégis megéri az időt, mert Indy a saját kitartásával bizonyíthatja, hogy mindig van remény.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
2


Érdekes

Érdekes
0

A Petárdákkal gyújtották fel a kutyát bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk