Mióta végre örökbefogadták ezt a pitbull-t, azóta ő a legmosolygósabb kutya a világon

Olvasási idő:58 Másodperc

Meatball az a kutya, akinek nem volt mindig könnyű élete. De végre most egy olyan családnál lakik, akik igazán szeretik őt, írta a l’Express.

Az élete úgy megváltozott, hogy most már le sem lehet törölni a mosolyt az arcáról.

Azt tudnuk kell Meatball-ról, hogy élete nagy részét állatmenhelyen töltötte. Látta, hogy a többi állatot szépen lassan elviszik, persze, hogy ő is ezt szerette volna a legjobban. Lisa Reilly pedig valóra váltotta ezt az álmát.

Ez a fiatal hölgy néhány hónappal ezelőtt veszítette el kutyáját. De mielőbb szeretett volna egy új kutyát és amikor megnézte az állatmenhely képeit azonnal tudta, hogy Meatball lesz az új kutyája. Ráadásul ez a kutya nagyon hasonlított Lisa előző kutyájára.

Úgy éreztem, hogy ő az a kutya, akit magamhoz szeretnék venni, mondta Lisa Reilly a Petco.com. nevű oldalnak.

Lisa így örökbe is fogadta Meatball-t és nagyon hamar jó kapcsolat alakult ki közöttük. Hamar megszokták egymás társaságát.

Lisa Reilly (@loveabulllisa) által megosztott bejegyzés, Okt 23., 2017, időpont: 8:37 (PDT időzóna szerint)

Egyszerűen nem lehet rossz napod mellette. Mindenkinek szólok, próbáljon meg egy ilyen kutya mellett duzzogni, ez egyszerűen lehetetlen, – mondta Lisa Reilly a The Dodo-nak.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
7


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Mióta végre örökbefogadták ezt a pitbull-t, azóta ő a legmosolygósabb kutya a világon bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk