Nagymamája rábízott kutyáit éheztette halálra az unoka, majd két hétig rejtegette a tetemeket

Olvasási idő:55 Másodperc

Hárommillió forintos pénzbüntetést, de akár két év börtönt is kaphat a 22 éves amerikai lány.

Letartóztattak egy 22 éves lányt Texasban, miután kiderült, hogy halálra éheztette nagymamája rá bízott kutyáit.

Az idős asszony rákkal küzd, és mivel egy hospice házba kellett mennie kezelésekre, megkérte az unokáját, hogy keressen új gazdát a két kutyájának vagy vigye el őket egy menhelyre, és addig is gondoskodjon róluk.

Lani Elizabeth Taylor viszont nem törődött az ebekkel. A vád szerint szándékosan nem adott nekik sem enni, sem inni, amikor pedig az állatok elpusztultak, otthagyta őket a ház garázsában lévő kennelekben.

A tetemeket december 3-án találták meg a hatóságok, de a gyanú szerint legalább két hete már halottak voltak a kutyák. A boncolást végző állatorvos megállapította, hogy az állatok nagyon szenvedhettek, mivel hosszú ideig éheztek és szomjaztak, ráadásul bolhásak voltak és a körmük is nagyon megnőtt.

A rendőrség őrizetbe vette a 22 éves lányt, akit állatokkal szembeni kegyetlenséggel vádoltak meg. Ha bűnösnek találják, minimum 10 ezer dolláros (3 millió forint) pénzbüntetést, maximum pedig két év börtönbüntetést kaphat. Jelenleg letartóztatásban van, csak 10 ezer dolláros óvadék ellenében engedik ki.

szmo.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
5


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
15


Érdekes

Érdekes
0

A Nagymamája rábízott kutyáit éheztette halálra az unoka, majd két hétig rejtegette a tetemeket bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk