Együtt fogadták örökbe az elválaszthatatlan kutyapárt

Olvasási idő:45 Másodperc

A menhely számára sem egyszerű helyzet, mikor két kutyust csak együtt adnak örökbefogadásra, de Apollo és Adonis esetében egyszerűen nem volt más opció.

Mikor Apollo és Adonisz a texasi menhelyre került, csak egymásra számíthattak. A két kutyus annyira félt mindentől, hogy gyakorlatilag el sem mozdultak egymás mellől, szorosan összekapaszkodva várták sorsukat. Az állatok akkor is állandóan együtt maradtak, mikor már kicsit megerősödtek, így a menhely számára is egyértelmű volt, hogy Apollót és Adoniszt egyszerűen nem lehet szétválasztani.

Persze tudták, hogy az örökbefogadás így keményebb dió lesz, hiszen nem mindenki vállal be egyből két új kutyát. Szerencsére a kutyusok a lehető legjobb helyre kerültek: egy pár, akinek már eleve van két kutyája, vállalkozott Apolló és Adonisz befogadására. Azt mondják, amióta hatalmas kerttel rendelkező házukba költöztek, amúgy is szerettek volna még több menhelyi állatot, szóval kimondottan kapóra jött, hogy egyből párban vihetik haza a tüneményes jószágokat. Az elválaszthatatlan társak így végül együtt maradhattak.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
117


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
2

A Együtt fogadták örökbe az elválaszthatatlan kutyapárt bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk