Kisállatokat kínzott, csonkított meg és mészárolt le egy tinilány, a kegyetlenségeiről készült videókat pedig közösségi oldalakon mutogatta

Olvasási idő:1 Perc, 24 Másodperc

Sokkoló felvételeket tett közzé egy 19 éves lány az Instagramon, és a tizenévesek körében népszerű  TikTok videómegosztón: tisztán látható volt rajtuk, amit kutyákat-macskákat kínoz, nyúz, fejez le, és csonkít meg.

Később azzal védekezett, hogy két személyisége van: az egyik kifejezetten állatbarát, aki imádja a macskákat és a kutyákat, ám van egy rossz oldala is, aki előszeretettel kínozza őket.

A 19 éves tini kutyákat-macskákat kínoz, nyúz meg, fejez le és csonkít – majd az erről készült videókat a lehető legtöbb közösségi felületen igyekszik megjelentetni.

Miután a tartalmakat egyre többen jelentették, már az FBI is nyomozni kezdett – végül nyomára is akadtak a tettesnek, az indianai Kokomo városában. A fiatal Krystal Cherika Scott eleinte tagadta, hogy köze lenne az ügyhöz, majd azt állította, hogy ugyan valóban nyúzott meg és fejezett le állatokat. A jó oldalát állatbarátként jellemezte, aki imádja a macskákat és a kutyákat, azonban van egy rossz oldala is, aki szereti megkínozni a keze ügyébe kerülő házi kedvenceket.

Az édesanyjával egy háztartásban élő Krystal otthonában a hatóságok végül több állattetemet fedeztek fel, egyeseket megcsonkítva. Találtak többek közt egy lefejezett, levágott lábú kutyát, valamint két macskát a fagyasztóban – számolt be a szörnyű esetről a CrimeOnline oldala.

A fiatal nő kegyetlenségét jól jellemzi, hogy állítólag néhány órával az után, hogy valaki eladott neki egy vemhes sziámimacskát, egyik Instagram-oldalán bejelentette, hogy hamarosan kivégzi az állatot egy másik macska kíséretében – emellett az is elég beszédes, hogy egyik neve a közösségi oldalon “Serial_Dog_Killer_Dude” volt, azaz már a neten is kutya-sorozatgyilkosként aposztrofálta magát – már amikor nem azt állította, hogy állatbarát.

A hatóságok végül három kutyát, 12 macskát és számos gyíkot menekítettek ki Scott otthonából – amiket állatmenhelyeken helyeztek el.

A tinilányt kedden tartóztatták le.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
7


Érdekes

Érdekes
0

A Kisállatokat kínzott, csonkított meg és mészárolt le egy tinilány, a kegyetlenségeiről készült videókat pedig közösségi oldalakon mutogatta bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk