Új arcot kap a kisfiú, aki megmentette a húgát egy megvadult kutyától

Olvasási idő:5 Perc, 30 Másodperc

Az élete kockáztatásával mentette meg kishúgát egy megvadult kutyától egy hatéves amerikai kisfiú 2020 nyarán. A kis hős arcát szétmarcangolta a megvadult állat, de egy sebészcsapat ingyen tüntette el a csúnya sebhelyeit.

Az egész világon hősként ünnepelték 2020 júliusában a wyomingi Bridger Walkert. A hatéves kisfiú a saját testével védte meg a kishúgát egy megvadult kutyától. Később, amikor a kórházban megkérdezték tőle, hogy miért tette, az felelte:

Azt gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, inkább én legyek az.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Walker (@robertwalker307) által megosztott bejegyzés

A történetről a világon mindenütt beszámolt a sajtó, így jutott el Dr. Dhaval Bhanusali és Dr. Cory B. Maughan plasztikai sebészekhez, akik felajánlották, hogy egy csúcstechnológiás, lézeres kezeléssel, ingyen eltüntetik Bridger arcáról a csúnya sebhelyeket.

Néha találkozunk olyan páciensekkel, akik sokkal többet tesznek értünk, mint amennyit mi valaha is képesek leszünk tenni értük. Bridger egy olyan korban mutatta meg, hogy jó és remény is van még a világban, amikor annyi negatív dolog vesz körbe minket.

– mondta Bhanusali.

Előzmény:

Teljesült a hatéves Bridger Walker egyik nagy álma azzal, hogy Amerika Kapitány, vagyis Chris Evans színész személyes videoüzenetet küldött neki.

Megmentette a kishúgát egy megvadult kutya támadásától a hatéves Bridger Walker. Mint korábban írtuk, a kisfiú a németjuhász keverék elé vetette magát, hogy a testvére helyett inkább őt harapja meg. Amikor később megkérdezték tőle, hogy miért tette, Bridger azt válaszolta, úgy gondolta, ha valamelyiküknek meg kell halnia, inkább ő legyen az.

A kutya többször megharapta a kisfiú arcát, a sebeit végül 90 öltéssel varrták össze. A húga azonban sértetlenül úszta meg a támadást. Az esetről a gyerekek nagynénje, Nikki Walker számolt be az Instagramon. A nő arra kérte az embereket, hogy osszák meg minél többen a bejegyzését, hátha úgy eljut a történet Bridger bálványaihoz, a Marvel szuperhősfilmjeinek színészeihez is.

A terv bevált, Bridgernek ugyanis gratulált hősies bátorságáért a Bruce Bannert, illetve Hulkot alakító Mark Ruffalo, a Pókembert megszemélyesítő Tom Holland és Anne Hathaway színésznő is – írja a Sky News.

Az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans személyes videoüzenetben méltatta Bridger önzetlen bátorságát, és megígérte a kisfiúnak, hogy elküldi neki ajándékba a pajzsát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

There are no words. We are so, so thankful.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés, Júl 15., 2020, időpont: 4:36 (PDT időzóna szerint)

Előzmény:

Több mint kilencven öltéssel varrták össze a sebeket annak az amerikai kisfiúnak az arcán, aki egy megvadult kutya elé ugrott, hogy megmentse a húgát.

Hőként ünneplik azt a hatéves kisfiút, aki az élete kockáztatásával mentette meg egy megvadult kutyától a kishúgát, a wyomingi Cheyenne-ben – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Azt gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, inkább én legyek az

– mondta a kórházban Bridger, amikor megkérdezték, miért ugrott a megvadult kutya elé. Az állat többször megharapta a gyereket, mire sikerült megfognia a testvére kezét, és biztonságba szaladni vele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My nephew is a hero who saved his little sister from an attacking dog. He, himself, took on the attack so that the dog wouldn’t get his sister. He later said, “If someone was going to die, I thought it should be me.” He got home from the hospital last night. I know it’s a long shot, but I’m reaching out to the Avengers and other heroes so that they can learn about this latest addition to their ranks. Please, check your DM’s for my sweet nephew’s story. @tomholland2013 @chrishemsworth @robertdowneyjr @markruffalo @prattprattpratt @twhiddleston @chadwickboseman @vindiesel @chrisevans @vancityreynolds @thehughjackman Edit: I never expected my sweet nephew’s story to reach so many. Please, follow my other post (I only have two so far 😅) for the latest info regarding my sweet nephew and his family.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2020, időpont: 7:42 (PDT időzóna szerint)

A gyerekek történetét a nagynénjük, Nikki Walker osztotta meg az Instagramon. A nő azt írja, Bridgert azonnal kórházba szállították, ahol egy plasztikai sebész operálta meg. A kisfiú azóta sokkal jobban van, bár nem tud még elég szélesen mosolyogni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hey, all. Please, share my nephew’s story so that it gets as much exposure as it can. We know that our little hero would love some words of encouragement from his favorite heroes. On July 9th, my six year old nephew Bridger saved his little sister’s life by standing between her and a charging dog. After getting bit several times on the face and head, he grabbed his sister’s hand and ran with her to keep her safe. He later said, “If someone had to die, I thought it should be me.” After receiving 90 stitches (give or take) from a skilled plastic surgeon, he’s finally resting at home. We love our brave boy and want all the other superheroes to know about this latest hero who joined their ranks. @tomholland2013 @chrishemsworth @robertdowneyjr @markruffalo @prattprattpratt @twhiddleston @chadwickboseman @vindiesel @chrisevans EDIT: I just finished visiting with Bridger at his home. His wounds are looking so much better! He’s in great spirits, and his awesome personality is intact. He can’t smile too widely yet, but he was grinning as I read some of your comments to him. I’d also like to mention here that the dog’s owners are really great people who have been nothing but kind to Bridger and his family. We feel no resentment toward them at all, and—if anything—there’s only been an increase of love between our families as a result of this incident. EDIT 2: Once again we’re blown away by the amazing comments and messages that Bridger’s receiving. I’ve had lots of inquiries about a GoFundMe. Bridger’s family has asked that any one wishing to help out financially can, instead, donate to @mission_22 or @wwp. Bridger is also a huge fan of Science, especially Geology. So I’m going to start a post where people can share with him pictures of cool rocks that they see. EDIT 3: Once again, everyone’s kindness has meant so much to us. I’m trying to get to all of the messages that I can, but it may take some time. For those who have inquired about sending Bridger some rocks, here’s the address to use: Bridger Walker P.O. Box 22141 Cheyenne, WY 82003 #BridgerStrong

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2020, időpont: 8:53 (PDT időzóna szerint)

A nagynéni arra kérte az embereket, osszák meg minél többen a posztját, hátha a Marvel szuperhősfilmjeinek egyik színésze felfigyelne a történetre, és gratulálna Bridgernek.

24.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
8


Imádom

Imádom
27


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
3

A Új arcot kap a kisfiú, aki megmentette a húgát egy megvadult kutyától bejegyzés először -én jelent meg.

eredeti cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.