Kidobta autójából törött lábú kölyökkutyáját, mert nem akarta fizetni kezelését

Olvasási idő:57 Másodperc

 Akár két évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetnek egy 35 éves amerikai nőt, akit állatkínzás vádjában talált bűnösnek egy New York-i bíróság.

 Alsu Ivanchenko a vád szerint egy fekete műanyag zsákba rakta három hónapos máltai keverék kutyáját, majd mozgó autójából a vasúti sínek mellé hajította, mint egy zsák szemetet. Mindezt azért, mert a kutyusnak eltört a lába, és a nő nem akarta kifizetni a kezelési költségeket – írta a New York Post.

A kutyát, aki koponyatörést szenvedett a még tavaly szeptemberben történt eset miatt, egy járókelő találta meg, aki azonnal az ASPCA egyik állatkórházába vitte. A kritikus állapotban beszállított pici kutya végül teljesen felépült, és később örökbe fogadták. Jelenleg Manhattanben él, egy szerető otthonban.

Ivanchenko a Post beszámolója szerint az őt letartóztató rendőröknek azzal magyarázta tettét, hogy  nem tudta kifizetni a kutya orvosi költségeit. A nő kijelentette: „Egy zsákba raktam, és az út mellé tettem”. Ügyvédje azzal próbálta felmenteni védencét az ellene felhozott vádak alól, hogy nincsen bizonyíték arra, hogy bántotta volna az ebet.

A Staten Islanden élő nő büntetésének nagyságáról október végén dönt a bíróság. Ivanchenko korábban visszautasított egy vádalkut, aminek értelmében csak fél évig tartó börtönbüntetésre ítélték volna.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
2


Érdekes

Érdekes
0

A Kidobta autójából törött lábú kölyökkutyáját, mert nem akarta fizetni kezelését bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk