Durva történet: Ezért ütötték meg a siket kismamát és kutyáját a repülőn

Olvasási idő:1 Perc, 18 Másodperc

A fel­bő­szült utas­társ ököl­lel csa­pott le. Az üt­le­gek­ből ka­pott a testi fo­gya­té­kos­ság­gal élő ter­hes kis­mama és se­gítő ku­tyusa is.

Egy 6 hónapos terhes siket nőt, Hazel Ramirez-t kétszer gyomorszájon vágta és a segítőkutyáját is ököllel ütötte egy elborult utas a Coloradóból a floridai Orlandóba tartó menetrend szerinti repülőjáraton.

Hazel Ramirez, szintén siket férje valamint két kislányuk épp hazafelé tartottak egy nyaralásból, ahová magukkal vitték a család német dog fajtájú, speciálisan siketek segítésére kiképzett kutyáját is. A hazaút teljesen békésen zajlott egészen a leszállásig, amikor az egyik utas minden előjel nélkül hevesen kezdte kifogásolni, hogy a segítőkutya túl sok helyet foglal a repülő fedélzeti folyosóján és a felesége allergiája is előjött tőle. A kutyus gazdái jobb híján jelnyelven próbálták csitítani a hirtelen felbőszült utast, aki ettől csak még agresszívabbá vált, és végül ököllel pofán ütötte a kutyát, aki ettől nyüszítve bújt egy ülés alá – írja az amerikai CBS.

A siket házaspár ezt követően kérte a légiutaskísérőktől, hogy hívjanak rendőrt a fedélzetre, hogy a jelenlétében rendezzék a vitás helyzetet. A támadó viszont nem volt hajlandó a helyszínen maradni és kétszer gyomorszájon vágta a 6 hónapos Ramirezt, aki megpróbált az útjába állni.

A dulakodás a reptéren is folytatódott, ahol már a siket férj sem hagyta magát és meglökte a férfit, aki bántalmazta a feleségét és kutyájukat. Rendőrök és biztonságiak hiányában a verekedőket végül az utasok választották szét. A bizarr esettel kapcsolatban viszont megkezdődött a nyomozás, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vizsgálja az ügyet.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
19


Érdekes

Érdekes
1

A Durva történet: Ezért ütötték meg a siket kismamát és kutyáját a repülőn bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk