Bírósági ítélet hozta újra össze a hajléktalan gazdit és ellopott kedvencét

Olvasási idő:1 Perc, 18 Másodperc

Megható videó készült arról, ahogy a labrador visszakerült jogos tulajdonosához.

Kitörő örömmel borult egymás nyakába egy amerikai hajléktalan és segítőkutyája, miután az állatot ellopta a férfitól egy nő – írja a Fox 30.

A hajléktalanként élő James Michael Nicholoshoz még újév napján ment oda az utcán egy nő, akit ismert: felajánlotta, hogy hazaviszi magához a férfi Boots nevű segítőkutyáját, és megfürdeti. Nicholos beleegyezett, mivel egyszer már korábban is elengedte a nővel az ebet.

Most azonban hiába várta, a nő nem hozta vissza a kutyát, helyette viszont kapott egy telefonhívást: a nő azt állította, hogy a kutya séta közben elszaladt, és azóta sem találja.
A férfi a csatornának elmondta: teljesen összetört a hír hallatán, mivel a segítőkutyája volt a mindene, az az élőlény, amely a legnehezebb időszakokban is tartotta benne a lelket. Azt is elmondta: a hatéves ebet nagyon jól tartja, rendszeresen hordja állatorvoshoz, és a kutya sosem éhezik. A hajléktalan főnöke – Nicholos részmunkaidőben egy turkálóban dolgozik Los Angelesben – gyanúsnak találta a történetet, és bátorította a férfit, hogy ne hagyja annyiban az ügyet. Végül Nicholos beperelte a nőt, és meg is nyerte a pert: kiderült, hogy a nő valóban ellopta az ebet.

A bíróságon azzal védekezett, hogy két férfi közelített hozzá, amikor a kutya elszaladt, ám mindeközben Boots végig nála volt. A bíróság bűnösnek találta lopás, félrevezetés és gondatlanság vétségében.

Nicholos 100 ezer dolláros, azaz majdnem 30 millió forintos kártérítést követel, ám a legnagyobb elégtételt már megkapta: hétfőn a nő köteles volt visszaadni a kutyát, az önfeledt pillanatokról pedig videofelvétel is készült.

VIDEÓ: Így örült a hajléktalan és ellopott kutyája egymásnak:

szmo.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Bírósági ítélet hozta újra össze a hajléktalan gazdit és ellopott kedvencét bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk