A kutya 350 teniszlabdát kap, de csak az egyikükkel fog játszani

Olvasási idő:1 Perc, 28 Másodperc

“Noorának szinte mindig volt egy teniszlabda-megszállott sarka a házban, és bár a teniszlabda folytonos üldözésének nincs nagy értelme, mégis ennek a megszállottja” – Katie Swartout , Noora gazdája.

Noora családjának házában sok labda megfordul, így amikor nemrég nagyon sokat találtak egy dobozban, amiben 350 teniszlabda volt, mindenki nagyon izgatott volt – Noora is.

– Noora SZERET, ha jönnek a csomagok – mondta Swartout. – Azzal kezdődött, hogy a BarkBoxek odajöttek az ajtóhoz, és a ház királynője úgy döntött, hogy minden érkező doboz neki kell, hogy legyen! Amikor ez a doboz megérkezett, Noora azonnal sírni kezdett az öröm miatt, és mindent megtett, hogy bekerüljön a dobozba! ”

Amint családja kinyitotta a dobozt, Noora kissé túl izgatott lett – és gyorsan az egész dobozt a nappali padlójára dobta .

Ahelyett, hogy izgatottan játszott volna minden egyes labdával, Noora ásott a doboz aljára, és megtalálta azt az egy labdát, amelyet látszólag keresett.

“Annyira elhatározta, hogy valami csodálatos volt a doboz alján, és nem tudott elég gyorsan eljutni hozzá” – mondta Swartout.

Miután Noora kivette a labdáját, majd a többieket a padlóra öntötte, nem volt hajlandó együtt játszani a többiekkel. A 350 golyóból csak egyet szántak neki.

“Néhány óráig Noora nem akart semmi köze semmilyen más labdához vagy játékhoz” – mondta Swartout. “Nagyon óvta a” labdáját “, és ha bármelyik másik kutya közel kerülne, meggyőződött róla, hogy tisztában vannak-e azzal, hogy ki a főnök!”

Valamiért Noora azt az egyetlen labdát kívánta, amelyet a tizenhatos legalsó részénél szerzett, és ebben a döntésben teljesen bízott.

Végül mégis Noora megunta az áhított választott labdát, és folytatta az életét – amíg újra felfedezte a dobozt. Aztán újra izgatott lett.

„Noora áttért más játékokra, bemutatva, hogy figyelemfelkeltő képessége van egy 3 éves gyereknél, de amikor most meglátja a teniszlabdákat a garázsban, akkor is olyan izgatott lesz, mint amikor a doboz először megérkezett – mondta Swartout.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya 350 teniszlabdát kap, de csak az egyikükkel fog játszani bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk