Népharag zúdult egy vloggerre, aki elaltatta a kutyáját, mert az megharapta a kisfiát

Olvasási idő:1 Perc, 28 Másodperc

Az amerikai influenszer elmondása szerint a kutyának volt egy agresszív oldala, de ez a kommentelők szerint nem ok arra, hogy véget kell vetni az életének.

Nagyon kiakasztotta követőit egy népszerű amerkai YouTube-videós, aki elaltattatta a család kutyáját, mert az megharapta a kisfiát.

Nikki Phillippinek majdnem 1,3 millió feliratkozója van a YouTube-on, az Instagramon pedig több mint 400 ezren követik. A hét elején jelentette be rajongóinak, hogy múlt pénteken elaltatatták szeretett házikedvencüket.

A “nagyon nehéz döntést” azzal indokolta, hogy a Bowser nevű bullterriernek volt egy agresszív oldala, amely egyre többször felülkerekedett rajta, nemrég pedig a kisfiát, Logant is megharapta. Azt már csak a YouTube-ra feltöltött videójában mondta el, hogy a kutya azért dühödhetett be, mert a gyerek megpróbálta elvenni tőle az ennivalót.

A 34 éves vlogger elmondása szerint az állat már több kutyára is rátámadt korábban, súlyos sérüléseket okozva nekik. Az agresszivitása miatt pedig már évekkel ezelőtt is gondolkoztak azon, hogy elaltassák.

“Tudom, hogy sokatokat sokkolni fog. Én is sokkban vagyok. McTrowsen [a kutya másik neve – a szerk.] az életünk része volt, a házasságunk elmúlt 9 évében velünk volt. Nem akartuk meghozni ezt a döntést. Biztos vagyok benne, hogy el tudjátok ezt képzelni. Nem viccelek, amikor azt mondom, hogy ez volt életem egyik legszomorúbb napja. Hálás vagyok, hogy a kezemben tarthattam és megpuszilhattam, amikor az otthonunkban eltávozott”
– írta Instagram-bejegyzésében, amelyhez több képet is csatolt a kutyáról.

Még aznap feltöltötte a YouTube-csatornájára azt a videót is, amelyben bővebben beszélt a történtekről. Ott aztán hamar le is tiltotta a hozzászólás lehetőségét, mert rengeteg negatív kommentet kapott. Sokan állatgyilkosságal vádolták meg Nikkit és a férjét (akit látszólag jobban megviselt a kutya halála, a videóban ugyanis végig nagyon szomorúnak tűnt), és nem értik, hogy tehették ezt a kutyájukkal, akit állítólag szerettek.

szmo.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
2


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Népharag zúdult egy vloggerre, aki elaltatta a kutyáját, mert az megharapta a kisfiát bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk