Sírva röhögtek a rendőrök, mikor kiderült, ki a betörő 😅

Olvasási idő:1 Perc, 3 Másodperc

Egy 18 éves fiú hívta ki a rendőrséget, mert zajokat hallott. Mikor megjöttek a rendőrök még komoly volt a helyzet, de hamar kiderült az igazság.

A The Dodo számolt be az elmúlt hetek legviccesebb “bűntényéről”. Egy 18 éves srác, aki egyedül volt otthon, tárcsázta a rendőröket a minap, mert mozgást hallott a házban, illetve a kutyái hangosan ugattak a mozgolódás irányába. A kaliforniai Sonomában a rendőrök vették a hívást és járőrökkel megérkeztek a helyszínre.

Néhány zsaru bement a házba, páran pedig kint maradtak a környéket pásztázni, hátha felbukkan a betörő. Így is történt, ugyanis az egyikük egyszer csak felkiáltott, hogy megvan a tettes és megmutatta a többieknek ezt:

 

Nézd azt az elszánt, gonosz tekintetet, amiben ott van, hogy “na, aztán most jól kirabollak.”

A rendőrök a hasukat fogták a röhögéstől, a rémült gyereket pedig megnyugtatták: csak az egyik kutyája találta meg az utat a padlástérbe, valószínűleg ezzel feldühítve a többieket. Valóban ez történt, a srác nem vette észre, hogy a dán dog nincs a “betörést” jelző kutyák között, a hangzavart pedig ő csapta.

A rendőrök, akik a helyszínre érkeztek, annyira jót mulattak a történeten, hogy fotókat is készítettek a helyszínről és a Facebookra posztolták azt a történet szövegével. A bejegyzést 18 ezren osztották meg és 23 ezer lájknál jár jelenleg.


Vicces

Vicces

24


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
21


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
2

A Sírva röhögtek a rendőrök, mikor kiderült, ki a betörő 😅 bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk