Megmentették az erkélyről kizuhant kutyát

A résre nyitva felejtett erkélyajtón keresztül jutott ki a lakásból a petárdázástól megrémült kutya.

A brazil Jean Siqueira csak az élelmiszerboltba szaladt le néhány percre szilveszter napján, a lakásában magára hagyva 11 éves kutyáját, Tinát. Az erkélyajtó résre nyitva maradt ugyan, de a férfinek eszébe sem jutott, hogy az állat kimenne rajta. Az alapvetően nyugodt természetű kutyus azonban megriadt a közeli petárdázás hangjától, és az erkélyre menekült, majd átcsúszott a korláton és már csak a peremen tudott megkapaszkodni.

Az életveszélyben lévő négylábút szerencsére észrevették a földszinti lakók és azonnal cselekedtek: egy takarót feszítettek ki az erkély alatt, amikor pedig a kutya lezuhant, azzal kapták el, így nem sérült meg.

Mire a gazdája hazaért, már le is zajlott a mentőakció, neki csupán annyi dolga maradt, hogy megnyugtassa a rémült kis állatot.

Amikor megmutatták a férfinek a történtekről készült videót, a sírás környékezte. „Sokkot kaptam, mekkora veszélyben volt Tina. Ha a lakók nem reagálnak ilyen gyorsan, ma már nem ölelhetném magamhoz a kedvencemet” – mondta a gazdi.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

87

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

42

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

7

A Megmentették az erkélyről kizuhant kutyát bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk